NEXT LEVEL Podcast 80: Promisiuni gameristice pentru noul an

Uau! Uitându-te la imaginea de intrare în articol, ai zice că baba Clementina Vrăjitoarea are numai previziuni sumbre pentru noul an. Ba chiar se bucură că ți-a ghicit aiurea în palmă. În realitate, nu este altceva decât una dintre făpturile care populează lumea din Resident Evil Village, unul dintre jocurile pe care le așteptăm cu deosebit interes în 2021. Măcar unii dintre noi, după cum reiese și din articolul ăsta.

În episodul 80 al podcastului NEXT LEVEL îl avem, în postura de invitat special și participant cu drepturi depline, pe Mădălin, aprig susținător al nostru pe Patreon și viitor fost angajat Ubisoft. Știți și voi cum sunt developerii ăștia, cum sar ei de la un studio la altul… Evoluează spre un alt salariu.

Episodul începe cu Vlad, care vă reamintește că tocmai am tipărit o nouă revistă, intitulată sugestiv FLAVIUS și dedicată exclusiv susținătorilor noștri de pe Patreon. Iar apoi subiectele încep să curgă.

Se pare că încă mai avem ceva de zis despre Cyberpunk 2077, un joc de care nu ne mai săturăm, KiMO se declară vindecat de dependența de Warzone, iar Ubisoft se dovedește a fi în continuare unul dintre subiectele noastre preferate. Ne amintim apoi de chestiile mișto și nu prea din Doom 3 și Quake 4, aflați cum Aidan continuă să își transforme casa într-un muzeu de echipamente hardware și sisteme de operare antice, iar The Callisto Protocol, urmașul spiritual al superbului joc horror Dead Space ne apare pe radare. Doar ca să aflăm de ce nu am înțeles Death Stranding: din simplul motiv că îl luăm prea în serios. Aflați și care este cea mai bună abordare.

De la Death Stranding și până la a ne dori ca franciza Thief să ajungă pe mâinile celor de la Arkane Studios, a fost de ajuns un pas. Aidan ajunge să fie pus în ipotetica situație să aleagă între a salva lumea de unul din două mari rele, ne dăm seama că Diablo Mobile este o chestie care există cu adevărat, extratereștrii preferă WC-urile intergalactice Michelin și se opresc pe Pământ doar ca să ne lase surprize urât mirositoare, iar KiMO pare să fie singurul care crede că Robert Pattinson este un actor „chiar OK”. Am și uitat că anul ăsta se lansează un nou Far Cry!

Una peste alta, ne dumirim și ce căutau, de fapt, vikingii din Assassin’s Creed Valhalla în Anglia, ne imaginăm un Assassin’s Creed cu Vlad Țepeș și ajungem la încrucișări între veverițe și lilieci. Știați că Johnny Silverhand este un manelist din viitor?

Nu în ultimul rând, era imposibil ca Adrian să nu ne ia cu camioane, iar Aidan să nu îi cânte în strună, ne amintim din nou de epoca de aur a pirateriei – un business în care eram și noi băgați cumva, copii fiind -, și încheiem cu senzații tari de la examenul de obținere a permisului auto. Ba nu, cu ce înseamnă lockdown-ul Covid-19 în Anglia. Cu Mădălin, care își amintește cum a descoperit revista LEVEL. Oare am enumerat jocurile pe care le aștepăm cel mai mult anul acesta?

Dar cel mai bine este să urmăriți varianta pe larg a celor enumerate mai sus (plus altele), în înregistrarea episodului 80 a podcastului NEXT LEVEL, de mai jos.

Adaugă un comentariu