NEXT LEVEL Podcast 20-23

Credeați că ne vom opri din a scrie articole pe site pentru episoadele din podcast? Ați presupus că NIVELUL2 a intrat din nou într-o vacanță prelungită? Ei bine, ghinion.

Deși fiecare episod din podcast nu a mai primit tratament individual din cauza slujbelor și a perioadei de concedii/vacanțe, acum a venit momentul să publicăm 4 materiale deodată!

Primele două (numerotate 20 și 21) îl au ca invitat pe Silviu (unul dintre generoșii donatori de pe Patreon, care susține proiectul de a readuce revista) și acoperă teme cu un ambitus cuprins între femei dezbrăcate din jocuri și impactul G2A asupra industriei.

Episodul 20, primul cu Silviu.
Episodul 21, cu revenirea lui Silviu.

Cel de-al 22-lea episod îl are ca invitat pe Mitru, un susținător al proiectului care chiar poate spune că a avut viața ruinată de către jocuri. A început să cumpere LEVEL de prin 2000, a devenit dependent de anumite aventuri pixelate și a ajuns chiar să aibă corigențe la școală din cauza pasiunii pentru universuri virtuale.

Mitru are și generozitatea de a oferi primul joc full din podcast. Este vorba despre o cheie Steam pentru titlul Yakuza 0. Ceea ce trebuie să faceți pentru a participa este să răspundeți într-un comentariu plasat pe YouTube la întrebarea „Care a fost primul articol pe care l-ați citit în LEVEL sau NIVELUL2?”. Răspunsul cel mai bun va fi cel premiat.

Mitru oferă joc full în podcast!

Episodul 23 reușește performanța de a rupe legătura cu LEVEL și NIVELUL2 prin absența lui KiMO. Este o fiestă temporară a noii generații de membri ai echipei, iar media de vârstă nu depășește pragul de 25. Este un contrast total cu episodul 24 (pe care-l veți vedea săptămâna viitoare), unde KiMO are ca invitați doi veterani surpriză.

Discuțiile din acest opus se referă la viziunea pe care o avem despre posibila viitoare revistă, noul Nintendo Switch cu autonomie crescută a acumulatorului și fascinantul univers Star Wars. Desigur, veți găsi multe alte informații pe care KiMO le categorisește drept „bârfe”.

Adaugă un comentariu