NEXT LEVEL Podcast #60: Toni Vultur Sub Pământ

Își mai amintește cineva de jocurile din seria „Tony Hawk’s Pro Skater”? Ei bine, primele două titluri vor fi refăcute complet de către băieții de la Vicarious Visions, urmând ca produsul muncii lor să fie lansat pe 4 septembrie 2020.

Cu prilejul lansării demo-ului, am ales să discutăm despre aceste jocuri de skateboarding și felul cum au propulsat personalități cu renume precum Bam Margera și alte nume sonore care au apărut în Jackass. Și dacă lecturați aceste rânduri fără a avea vreun strop de nostalgie pentru Tony Hawk’s Pro Skater, atunci cu siguranță ați ratat numărul 81 din revista LEVEL (lansată în iunie 2004) și nu ați încercat jocul full.

Atunci când nu vorbim despre activități virtuale care în viața reală ne-ar trimite la spital cu multiple fracturi, prezentăm și cele mai recente planuri pe care le avem cu revistele la care lucrăm. Și dacă vreți să vă aflați printre primii care descarcă revistele NEXT LEVEL 1.5 și Flavius, atunci ne puteți face o donație de minim $1 pe Patreon.

Persoanele care ne oferă $6 timp de minim o lună (4 episoade) vor primi din partea noastră un cadou tipărit pe hârtie lucioasă. Iar ceilalți sunt liberi să își confecționeze propriile reviste la o tipografie locală, cu mențiunea că nu ar trebui să coste mai mult de 80 de lei per exemplar.

Cu puțin noroc, vom populariza din nou cititul de reviste și vom vedea câteva zeci de excentrici care pun sub brad reviste despre jocuri pe care le scot la imprimantă. Cu mult mai mult noroc, aceste cadouri chiar vor fi apreciate.

Descărcați gratuit prima revistă NEXT LEVEL

Invitații speciali din acest episod de podcast sunt Mihnea „c4tf1sh” Gheorghiță și Hodor Andreas (care și-a serbat ziua de naștere alături de noi, vorbind despre jocuri).

Din partea echipei noastre participă KiMO (care de data aceasta nu a mai întârziat), Mihnea Niță (care mai are doar 2 articole de pregătit pentru a finaliza revista 1.5) și Vlad.

Episodul este disponibil și pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts și Anchor (varianta care nu necesită înregistrare).

2 Comentarii

 • oanalovin@protonmail.com
  Publicat august 25, 2020 11:10 am 0Likes

  multiple facturi
  toni şoim?

  • Vlad Costea
   Publicat august 26, 2020 12:46 am 0Likes

   Am scris „Toni Vultur” special pentru a primi corectura asta. A durat doar 9 zile, dar a meritat

Adaugă un comentariu