NEXT LEVEL Podcast, Ep. 65: Consolare Fără Console

În urma dezvăluirilor făcute de Microsoft și Sony în ceea ce privește prețul și titlurile de lansare pentru Xbox Series X și respectiv PlayStation 5, a venit în sfârșit momentul să oferim un răspuns întrebării: dintre aceste două console next-gen (dar nu și NEXT LEVEL încă), noi pe care o alegem?

Pe parcursul episodului 65 din podcastul NEXT LEVEL (primul de după John Romero) am dezbătut toate argumentele pro și contra achiziționării fiecărui nou sistem dedicat pentru jocuri. Am taxat lipsa de exclusivități disponibile în ziua lansării pe platforma PlayStation 5, am recunoscut meritele pe care Xbox Series X le are în reducerea prețurilor pentru titluri digitale și am mers atât de departe cu exercițiul de imaginație încât am descris o variantă cu adevărat next-gen (și NEXT LEVEL) pentru seria FIFA.

Rezultatul este o discuție de 2 ore care include mai multe detalii picante despre podcastul lui John Romero (intitulat Apple Time Warp) și activitățile pe care KiMO le întreprinde în timpul cât nu vorbește în podcast. Și da, chiar vorbim despre console atât de mult încât am supărat câțiva puritani ai PC-ului de pe chat! Promitem că data viitoare menționăm mai multe detalii despre plăcile video lansate în ultimul timp.

Episodul poate fi ascultat și în format audio pe Apple Podcasts, Spotify, Anchor și multe alte platforme.

Dacă îți place ceea ce facem, vrei să ai acces la revistele noastre în format digital și vrei să te adăugăm pe grupul nostru exclusivist de Discord, ne poți dona $1 pe Patreon: https://www.patreon.com/nivelul2podcast

Adaugă un comentariu