NEXT LEVEL Podcast 65: Consolare Fără Console

În urma dezvăluirilor făcute de Microsoft și Sony în ceea ce privește prețul și titlurile de lansare pentru Xbox Series X și respectiv PlayStation 5, a venit în sfârșit momentul să oferim un răspuns întrebării: dintre aceste două console next-gen (dar nu și NEXT LEVEL încă), noi pe care o alegem?

Pe parcursul episodului 65 din podcastul NEXT LEVEL (primul de după John Romero) am dezbătut toate argumentele pro și contra achiziționării fiecărui nou sistem dedicat pentru jocuri. Am taxat lipsa de exclusivități disponibile în ziua lansării pe platforma PlayStation 5, am recunoscut meritele pe care Xbox Series X le are în reducerea prețurilor pentru titluri digitale și am mers atât de departe cu exercițiul de imaginație încât am descris o variantă cu adevărat next-gen (și NEXT LEVEL) pentru seria FIFA.

Rezultatul este o discuție de 2 ore care include mai multe detalii picante despre podcastul lui John Romero (intitulat Apple Time Warp) și activitățile pe care KiMO le întreprinde în timpul cât nu vorbește în podcast. Și da, chiar vorbim despre console atât de mult încât am supărat câțiva puritani ai PC-ului de pe chat! Promitem că data viitoare menționăm mai multe detalii despre plăcile video lansate în ultimul timp.

Adaugă un comentariu