NEXT LEVEL Podcast 90: Starea hardware-ului. 2020 vs 2021, via Monstru.

Așa cum vă promiteam în urmă cu niște multe ediții, într-o vreme când plăcile video de ultimă generație de la NVIDIA și AMD erau disponibile în magazinele de profil mai mult cu pozele, și mai puțin cu produsele în sine, Tudor „Monstru” Badica (LAB501.ro) revine pe scena NEXT LEVEL Podcast pentru o analiză a momentului martie 2021.

Așadar, s-a schimbat ceva prin prisma disponibilității în mai bine de juma’ de an? Da și nu prea, așa că am încercat să aflăm când vom vedea noua generație de plăci video la rafturi în cantități suficient de mari, cât să profite de ele nu doar scalperii și minerii de criptomonede, ci și entuziaștii. Pentru cei din urmă, Monstru are un sfat la care subscriem. De un lucru suntem însă absolut siguri – până atunci, el va continua să testeze plăci video proaspăt anunțate și chiar lansate, dar… inexistente. Cum ar fi noua AMD Radeon RX 6700XT.

Altfel, vorbim despre normalitate, bășini mentale, productivitate, sustenabilitate, monitoarele CRT cu tub Trinitron la care Aidan poate doar să viseze, dinozaurii plăcilor video de gaming, procesoarele și memoriile din următoarea generație, pelerinajele născute din dorința de a ne vaccina și tot felul de alte bazaconii.

În continuare, discuția se avântă pe teritoriul gamingului, cu titluri de referință din trecut și prezent, dar și previziuni și idei pentru viitorul joc din seria Assassin’s Creed. Zvonurile zic că acțiunea lui s-ar petrece în Japonia Medievală… Interesant, dacă stai să te gândești că jocul ăsta deja există. Numele lui este Ghost of Tsushima. Și mai interesant, el nu este realizat de Ubisoft.

Ah, și din nou Cyberpunk 2077. Din fericire, și multe altele 🙂

Adaugă un comentariu