NEXT LEVEL Podcast 75: Press F to Pay Respects to Flavius

Episodul 75 este marcat de tragedie și ne amintește că, spre deosebire de jocuri video, viața nu ne oferă vieți suplimentare și suferința nu poate fi curmată apăsând tasta F2 pentru a o lua de la capăt.

Am stabilit că înregistrarea îi va aduce un omagiu colegului nostru Flavius Policală, care a plecat dintre noi în data de 1 decembrie 2017. Ba chiar am publicat pe site o revistă care conține toate articolele pe care Flavius le-a scris, urmând a distribui și copii fizice către donatorii de pe Patreon.

Cum altfel putem omagia un împătimit al jocurilor care a ales să devină redactor, decât printr-o revistă dedicată? Și cum altfel putem determina oamenii să recitească momentele de sclipire ale lui Flavius altfel decât printr-un design colorat care să acompanieze cuvintele?

Mai mult, acest episod este realizat și în memoria celor dragi care au fost răpuși de virusul SARS-CoV2. Cu puțin timp înainte de a începe înregistrarea episodului, am aflat că doi dintre membrii comunității NEXT LEVEL și-au pierdut părinții. Mihai și Vali, vrem doar să știți că suntem alături de voi și nu trebuie să ezitați să apelați la noi dacă aveți nevoie de sprijin în aceste momente.

Dar să revenim la jocuri: am discutat despre așteptările pe care le avem în ceea ce privește Cyberpunk 2077, intersecția dintre universurile Cyberpunk și Witcher, cosmetizarea mâinilor în Cyberpunk 2077 și natura lumii open world, review-urile negative care au început să apară pentru Assassin’s Creed: Valhalla, problemele pe care eMag le are în ceea ce privește divizia de gaming, mecanici de joc anti-piraterie, Duke Nukem în 2020, Cuphead, Jack Black, Fall Guys, starea actuală din războiul consolelor și noul Raspberry Pi 400.

Nu uitați să vă abonați pe YouTube!

Adaugă un comentariu