Next Level Podcast 6: Neîntoarcerea lui Jedi

Podcasturile sunt ca marea: cunosc două mișcări principale de flux și reflux, sunt guvernate de forțe necunoscute și imprevizibile, iar aventurierii care se afundă prea departe riscă să fie pedepsiți de valuri uriașe de informații.

Cam așa ar putea fi definit cel de-al șaselea episod din seria podcasturilor NEXT LEVEL: o varietate uriașă de subiecte și un caracter redemptoriu. Pe parcursul celor 100 de minute veți putea asculta discuții despre perioada magică a programelor de tip DLH și Cheat Book, trilogia Max Payne, amintiri despre Alan Wake, Kanye West și cea mai tânără miliardară auto-făcută Kendall Jenner (da, serios).

Atunci când încheiem incursiunea spontană în subiectul absolut imperativ și relevant al culturii și politicii americane, ne amintim de ceea ce ar fi putut fi Duke Nukem Forever prin anul 1998. Și în momentul când realizăm că „incelii” triști aflați într-o terapie de grup pe care i-a descris Aidan în episodul anterior au mers puțin prea departe, se declanșează sus-menționatul caracter redemptoriu și acoperim tema cea mai vastă de pe parcursul acestui podcast: personajele feminine preferate din jocuri video.

Metodologia propusă o exclude pe Lara Croft tocmai pentru a evita exprimările clișeice și pentru a ne provoca pe toți să ne punem neuronul în funcțiune. La Mariposa din Dead of Alive 4? Alyx Vance din Half Life 2? Samus din seria Metroid? Elena Fisher, Chloe Frazer și Nadine Ross din Uncharted? Ellie din The Last of Us? Nico din seria Broken Sword?

În principiu, veți auzi despre toate și se vor alătura multe alte nume sonore. Iar întrebarea noastră până săptămâna viitoare când lansăm un nou episod este foarte simplă: Ce personaj feminin din jocuri v-a impresionat cel mai tare și de ce?

Răspunsurile cele mai bune vor fi citite în episodul 8 din podcast.

3 Comentarii

 • Stefan
  Publicat martie 25, 2019 11:09 pm 0Likes

  Singurul pe care mi-l amintesc având în vedere că 90% din timp am jucat si joc jocuri de strategie este Tanya din Red Alert 1 și 2

 • Sol
  Publicat martie 27, 2019 9:26 am 0Likes

  Ati mentionat de Outcast Second Contact. O coincidenta norocoasa: tocmai a fost anuntat ca fiinfd gratis pe Xbox Live Gold, in Aprilie.

  • Adrian Dobrescu
   Publicat martie 27, 2019 3:25 pm 0Likes

   Yep Yep, merită încercat, recomand cu încredere.

Adaugă un comentariu