NEXT LEVEL Podcast 87: Arena Unacomn

Unacomn (nu Unabomber) aka Iulian Mocanu, cu care ați făcut cunoștință, probabil, pe vremea când Games Arena era pe val, intră în acțiune alături de Vlad și Aidan!

Podcastul începe cu amintiri despre revistele de gaming românești ale copilăriei și ce însemna să faci un review unui joc în epoca în care accesul la internet era foarte limitat. Un fel de introducere către primul contact al lui Aidan cu Windows 3.1 și emoțiile de la prima instalare a unui sistem de operare pe PC-ul la care ținea ca la ochii din cap. De aici și până la a depăna amintiri despre primele scule pe care au pus mâinile, a fost doar un pas. Pe scurt, acesta este un episod dedicat „anitichităților” de care s-au îndrăgostit. Și nu numai!

Voi ce jucați la ora de informatică când erați mici? 🙂

Mai departe, pe același film, Iulian ne face să ne întrebăm de ce, odinioară, jocuri cu buget mic puteau veni într-un ambalaj frumos, plin cu bonusuri fizice, iar în ziua de astăzi nu se mai întâmplă asta.

Bineînțeles, nu putea fi evitată discuția despre recent anunțatul Diablo 2 Resurrected, iar Aidan își reevaluează opinia despre remaster, după ce află ceva ce nu știa. Până la o probă contrarie, pare să fie un joc de așteptat.

În rest, despre jocurile cu care își pierdeau vremea în „preistorie”, despre cele pe care voiau să le joace, dar nu aveau PC-uri suficient de capabile să le pornească, drivere video cu probleme, programe care îți puteau șterge tot ce aveai pe hard disk, cele mai faine Windows-uri, dar și cele mai dubioase.

Pe scurt, episodul 87 este despre jocurile și gadgeturile după care salivai sau pe care ți le permiteai, după caz, la începutul anilor 2000! Amintiri plăcute să aveți! Timp de trei ore și douăzeci de minute…

Nu în ultimul rând, de menționat că Iulian scrie niște povești foarte faine, iar una dintre acestea, din seria Tale of Doom, poate fi deja cumpărată de aici. Vă îndemnăm să aruncați o privire peste munca lui și să îl sprijiniți, dacă vă place ceea ce face. Cât despre Aidan, să nu uităm că are un canal YouTube dedicat chestiilor cool de altădată, fie ele gadgeturi, jocuri, softuri și/sau mofturi. Să le arătăm some love!

Adaugă un comentariu