NEXT LEVEL Podcast Ep. 89: cu Laura „Lara” Bularca!

Dacă este martie, să fie Mărțișor! Oaspetele ediției este (pam-pam!) nimeni alta decât Laura „Lara” Bularca, ex-redactor LEVEL în perioada de glorie a celei mai longevive reviste de gaming din România, iar apoi gamedev, producer și publisher de jocuri.

A fost ocazia perfectă să ne amintim de perioada LEVEL și să aflăm parcursul Larei în industria jocurilor. De exemplu, știați că Lara a fost producer pentru jocul SBK2011 sau că a trecut și pe la SimBin? Altfel, am aflat mai multe despre ce înseamnă să produci și să publici jocuri din Suedia, inclusiv Zestrea, de a cărui publicare se ocupă chiar compania condusă de ea!

Despre toate astea, dar și multe altele, într-un episod NEXT LEVEL Podcast foarte special, în care aflăm și de ce Valheim este jocul ei preferat.

Ca o paranteză, vă reamintesc că NEXT LEVEL Podcast #32 este episodul șugubăț în care am stat de vorbă cu creatorii primului boardgame românesc lansat cu succes via Kickstarter. Recomandat! Și Zestrea, și episodul 🙂

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste în format digital și am avut grijă să le facem câteva cadouri donatorilor de pe Patreon, în ediții tipărite la calitate superioară. Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, dar nu numai, puteți face donații aici.

Și dacă vreți doar să citiți revistele, în format digital, veți găsi două dintre ele în partea dreaptă a site-ului nostru. Le puteți descărca, imprima, chiar să faceți o afacere din vânzarea lor către alți nostalgici. Important este ca articolele să fie citite.

Adaugă un comentariu