NEXT LEVEL Podcast Ep. 97: Cancel Culture. În gaming?! Și un ban răsunător pe Twitch.

În ediția cu nr. 97 a NEXT LEVEL Podcast încercăm să aflăm dacă fenomenul Cancel Culture și așa-zisa corectitudine politică ne influențează în mod negativ jocurile.

Invitat de peste orașe, Catălin Nițu, redactor-șef go4it.ro, în compania căruia am încercat inclusiv să ne dumirim dacă ban-ul răsunător pe care l-au primit cei de la CreativeMonkeyz din partea platformei Twitch, pentru o observație (glumă?) neinspirat de neavenită, a fost corect. Fanii celui mai popular canal românesc de pe Twitch, până mai ieri, pot fi lesne parțiali. Dar noi, ceilalți, ce părere avem?

Altfel, vorbim despre Returnal, Deus Ex, predicții între timp confirmate (lansările noilor jocuri din seria Horizon și God of War au fost amânate), Necromunda: Hired Gun (DOOM întâlnește Warhammer 40k), jocuri de 10, cenzura chineză (și nu numai), bun simț și jocuri care ofensează într-un fel sau altul. Sau nu. Și multe altele.

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL și nu numai (măcar cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului), puteți face donații aici.

Adaugă un comentariu