NEXT LEVEL Podcast, Ep. 83: Xbox 180º

Microsoft: scumpim abonamentul Xbox Live Gold.

Tot Microsoft: am glumit, dar nu o să mai ai nevoie de abonament ca să te joci jocuri free-to-play. Bine ați venit în 2008.

Din NEXT LEVEL Podcast, Ep. 83:

Vlad rămâne ancorat în Syberia sovietică. I-a făcut și un review versiunii pentru Nintendo Switch, iar asta pare să-i dea dreptul să ne recomande o excursie pe moșia lui Vladimir Putin. KiMO n-are de unde să știe, pentru că a întârziat vreo 20 de minute. Noroc că n-a pierdut nimic. Syberia e mai importantă pentru voi decât pentru el.

Dialogul cu telespectatorii ediției continuă pe direcția Madame Dimitrescu – mai exact, decolteul cu care Resident Evil Village a zguduit internetul – și Hitman III. În ultimul caz, scotocim netul în căutarea celui mai bun preț.

Mai vorbim despre jocurile Batman Arkham, ba chiar facem și un clasament cu ele, iar Vlad nu ezită să complice pasajul cu amintiri încâlcite din benzile desenate.

HOT: Vicarious Visions, studioul care a creat jocurile Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 și trilogia Crash Bandicoot N. Sane a fost înghițit de Blizzard! Ei, aici chiar avem ceva de comentat. Dacă omuleții ăștia nu mai fac jocuri, ci au devenit un soi de apendice dedicat complet inițiativelor și proiectelor existente Blizzard, oare va înceta să existe? Noi credem că deja s-a zis cu ei.

Altfel, ne amintim că gigantul EA a vrut să cumpere la un moment dat Take Two și ne imaginăm cum ar fi arătat jocurile Grand Theft Auto și Red Dead Redemption sub bagheta lor. Uităm să aprofundăm, când aflăm că podcastul concurează cu un important meci de fotbal. Păi dacă nici noi nu mai știm ce e important…

Discuția ajunge, inevitabil, din nou la Cyberpunk 2077 și Call of Duty Warzone. Despre bug-uri. Despre cheaturi și streameri care le folosesc, în tandem cu diverse unelte ajutătoare. Controllere third-party? N-avem.

Anyways, nu ne-am îmbătat de mult în direct. Nu atât de mult încât să ni se sugereze să facem review-uri pentru diverse sortimente de pizza și să vorbim despre fundurile din jocurile Syberia. Dar asta nu ne-a împiedicat să recunoaștem că Star Wars: Republic Commando este cel mai bun joc Star Wars!

Dacă ați ajuns până aici, în podcast au trecut deja două ore. A treia este cu revista NIVELUL2 la CDProjekt Red, bere, femei, jurnalism, revista LEVEL, revista NIVELUL2, Valhalla, pupici părintești, anime-uri Netflix, naziști, iar bere, socialiști, frica de nou, fachiru care a scos lapte prin ochi… He? Bea Vlad și se îmbată KiMO.

Adaugă un comentariu