NEXT LEVEL Podcast 99: LEVEL vs GAME OVER – 1996 și mai departe

UPDATE: din același campionat, vezi super-meciurile LEVEL vs PC Games și LEVEL vs XtremPC.

Cea mai longevivă versus prima revistă romanească de gaming! Dar stați liniștiți, versusul e pus acolo doar de amorul artei, căci la sfârșitul zilei pe toți ne-a unit (ne mai unește?) aceeași pasiune „bolnavă” pentru lumea jocurilor, care a reușit să dea naștere unui fenomen de faină și deloc tristă amintire – revistele de gaming românești. Istorie!

Dacă în episodul 98 al NEXT LEVEL Podcast l-am avut în postura de invitat pe Cosmin Aioniță, ex-redactor șef al revistei XtremPC, ultimul concurent de pe hârtie colorată și lucioasă al revistei LEVEL, în episodul 99 ne întoarcem chiar la începuturile publicațiilor de gaming locale.

Adrian „Afantana” Fântână (pentru cine a auzit de formația Robbin and the Backstabbers, e și p-acolo), ex-redactor șef al legendarei GAME OVER, și Claudiu „Claude” Gedo, din aceeași poziție, dar de partea revistei LEVEL, ne povestesc în acest episod despre începuturile presei scrise de gaming din România, într-o perioadă în care țara era un fel de Vest Sălbatic. Cu comicul, obstacolele și situațiile specifice acelei perioade. Și mai departe.

Un episod de colecție, de savurat cu multă bere!

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL și nu numai (măcar cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului), puteți face donații aici.

4 Comentarii

 • numele
  Publicat iulie 29, 2021 7:13 pm 0Likes

  Cand apare Podcastul ?

  • KiMO
   Publicat septembrie 4, 2021 7:36 pm 0Likes

   Diseara, la 8!

 • A dude
  Publicat august 29, 2021 10:25 am 0Likes

  Ce mai faceti? S-a renuntat la podcast?

  • KiMO
   Publicat septembrie 4, 2021 7:37 pm 0Likes

   Diseara, la 8!

Adaugă un comentariu