Preview: PlayStation 5

Sony a prezentat pentru prima dată imagini cu noua consolă PlayStation 5 în noaptea dintre 11 și 12 iunie 2020, începând cu orele 23 (ora României). Pe parcursul celor 90 de minute, jucători din toată lumea au avut ocazia de a vedea câteva dintre titlurile de lansare ale sistemului, dar și primele imagini cu mult-lăudatul PlayStation 5.

Anterior, consola a reprezentat subiectul unui întreg eveniment despre specificații tehnice și teraflopi – iar jucătorii i-au taxat pe niponi pentru îndepărtarea de la elementul esențial din această minunată lume a divertismentului digital interactiv: jocurile.

Mai mult, voci mai mult sau mai puțin cârcotașe transmiteau zvonuri legate de reținerile pe care Sony le are în a prezenta publicului larg aspectul sistemului PlayStation 5. Întrucât se spune despre prototipurile transmise către dezvoltatori că ardeau precum prăjitoarele de pâine și Xboxurile 360, s-a pus problema răcirii sistemelor. În timp ce Microsoft a avut timp să defileze cu noua consolă, Sony a ales să aibă o abordare ceva mai cuminte și reținută… până astăzi.

V-ul mi-a amintit de lecțiile de matematică din clasa a 3-a, când am învățat că în cifre romane înseamnă 50 sau ceva de genul.

Din fericire, acest eveniment a avut atât jocuri cât și o prezentare a designului PlayStation 5. Sony ne-a oferit tuturor câteva mostre din gustul noii generații și ne-a părăsit cu doar câteva cadre cu noua consolă.

Adaugă un comentariu