Pro Evolution Soccer 2016 Degajează un Trailer E3

Am probleme serioase în legătură cu dependenţa de jocuri şi cred că îmi este necesar ajutorul profesionist: OOTP16 îmi controlează toate aspectele vieţii de gamer şi nu îmi rămâne niciodată suficient timp pentru un meci de PES 2015 (al cărui review îl puteţi accesa din link) sau NBA 2K15 (idem). Ştiţi cât de greu este să gestionezi simultan Oakland A’s din postura de manager şi Blue Jays din cea de GM? E ca şi cum ţi-ai centra singur la cap, încercând să marchezi un gol în poarta adversă din propria jumătate de teren.

Dar există o rază de speranţă, căci Pro Evolution Soccer 2016 a primit un trailer înainte de E3 cu deviza „Love The Past, Play The Future” – probabil sub imperiul aniversării celor 20 de ani de fotbal marca PES. Pentru mine, un împătimit al jocurilor cu tematică sportivă, lucrurile sună promiţător – în special atunci când este luată în considerare evoluţia majoră înregistrată de ediţia anului trecut.

Aşa cum era de aşteptat, accentul cade pe tactică, strategie şi micromanagement, fără a ignora aspectele umane ale fotbalului. Aşadar, vom avea parte de două experienţe fotbalistice interesante, după ce FIFA 16 a făcut pasul decisiv spre includerea naţionalelor feminine.

Pro Evolution Soccer 2016 este programat pentru 17 septembrie, pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC.

Adaugă un comentariu