REVIEW: Devil May Cry 5

Joc de nota SSS

Greu de notat DMC 5, fiindcă îmi vine să îi dau un 10 mare cât el. Este rejucabil, exploziv, arătos și dificil. Atmosferic, se află la polul opus față de Sekiro, de exemplu, dar propune o excelență abordabilă și este prietenos cu oricine îl joacă, spre deosebire de creația elitistă marca From Software.

Eu mă bucur că după neplăcerile provocate de lansarea eșuată a lui Anthem, un joc pe care l-am așteptat îndelung, mi-am clătit ochii și sufletul de gamer cu un titlu de care aproape că uitasem. Îl voi depuncta la zecimale, doar așa, să nu se bucure de un scor perfect.

9.8 (SSS)

Testat pe: Xbox One 
Disponibil pe: PC, PS4, Xbox One
Gen: Action Adventure/Hack'n'slash
Producător: CAPCOM
Distribuitor: CAPCOM
Data lansării: 8 martie 2019

6 Comentarii

 • Stoi Sebastian
  Publicat martie 26, 2019 6:23 am 0Likes

  Putem sa găsim totuși un motiv pentru care nu merita punctaj maxim. Și anume faptul ca e prea fucking scurt. As mai fi petrecut cu drag încă vreo 20 de ore cu personajele astea.
  Anyway, great review!

  • KiMO
   Publicat martie 27, 2019 6:29 am 0Likes

   Multumim, fratiwhere. Dar asa l-a scris si Aidan mai repede :))

  • Aidan
   Publicat martie 28, 2019 10:11 am 0Likes

   Go for Sekiro! E foarte bun si te tine in priza 😉

  • Catalin
   Publicat martie 28, 2019 5:25 pm 0Likes

   Sekiro, mon amour

  • Aidan
   Publicat martie 29, 2019 9:30 am 0Likes

   E frumos Sekiro ca un inger, dar e greu ca dracu’. Ma fascineaza cat de calculat ma obliga sa fiu, pas cu pas. In acelasi timp, asta e tot farmecul 😀

  • Catalin
   Publicat martie 29, 2019 10:33 am 0Likes

   Exact. Si faptul ca se bazeaza doar pe gameplay si nu pe zeci de tipuri de arme, armuri si upgrade-uri (si stats – sa ma decid daca sa merg pe strength sau dex e ca si cum ajung la rand la kfc si zic ”vreau ăăăă…ăăăăăă” si dupa zic o prostie si regret imediat) face jocul asta mierea de pe paine. Si faptul ca pot sa sar o distanta de 0.5 m fara sa ma cac pe mine de frica daca chiar sare sau nu. Orice inamic poate fi stapanit daca esti ultra concentrat si calm. In afara de ninja mov de pe deal. Sa-l ia dracu’.
   Pe subiect: DMC m-a convins odata cu DMC 4, primul pe care l-am jucat (era demo de la LEVEL, dupa care am rugat un verisor sa il pirateze pentru mine). Dar mai trebuie sa joc cele de dinainte.

Adaugă un comentariu