Rockband 4 necesită 750.000 $ pentru a ajunge pe PC

Rockband 4 necesită 750.000 $ pentru a ajunge pe PC, şi asta în următoarele 24 ore. Cei de la Harmonix au lansat o campanie de crowdfunding pentru portarea jocului mai sus menţionat, pe bătrâna platformă. Costurile se ridică la 2 milioane de dolari, însă dacă fanii pot strânge 1.5 milioane, restul de 500.000 $ vor fi acoperiţi de producător. Ba chiar au lansat şi opţiunea de a plăti 2.500 $ pentru a primii toate melodiile ce vor fi disponibile în joc. Deşi pare o sumă mare la prima vedere, vorbim de 2000 melodii, fiecare costând între 1 şi 2 dolari. Deci, un preţ foarte cinstit.

Campania doreşte să aducă alături de Rock Band 4, şi Rock Band Network pentru PC. Acesta din urmă oferea posibilitatea jucătorilor de a-şi introduce în joc propiile melodii, cel puţin în Rock Band 3. Proiectul a fost închis în 2014 datorită resurselor masive necesare pentru asigurarea unei bune funcţionări. Însă, dacă Rock Band 4 va ajunge pe PC, prin Steam, acest lucru nu va mai fi o problemă datorită implementării prin intermediul Steam Workshop.

Până atunci, puteţi fi la zi, urmărind această sesiune de întrebări şi răspunsuri pe care cei de la Harmonix au organizat-o pe Reddit. Să vedem ce-o ieşi până mâine!

Adaugă un comentariu