Sărbătoreşte un secol de tancuri alături de Wargaming

Cei de la Wargaming ne anunţă entuziasmaţi despre faptul că aceştia doresc a sărbători un secol de evoluţie al tancurilor, alături de comunitate. Datorită acestui fapt, producătorii plănuiesc în lunile ce urmează, lansarea unor diferite evenimente şi update-uri in-game, totul ducând până la aniversarea lui Mark I, primul tanc lansat în luptă!

Primul dintre aceste evenimente începe astăzi, pentru XBox 360, XONE şi PS4, şi poartă numele de „The Motherland Calls”. Cu această ocazie, jucătorii vor avea posibilitatea de a intra în posesia unui Motherland Premium Tier VIII Medium, bazat pe primul prototip T-54.

Sărbătoreşte un secol de tancuri alături de Wargaming

În cadrul acestui eveniment, jucătorii pot participa în ceea ce producătorii numesc „chained ops”, cu noi misiuni ce vor fi deblocate odată la câteva zile. Odată ce o operaţiune este terminată, veţi fi răsplătiţi cu premii, inclusiv piesa centrală, un Motherland Premium. Acest tanc rar este un mastodont în armură ce vă va debloca un al doilea „chained ops”, Motherland Unleashes. Cel din urmă oferă bonusuri suplimentare precum gold, experienţă dublă pentru echipaj sau medalii speciale.

Vor fi introduse şi două hărţi tip skirmish, bazate pe bătăliile istorice de la Prokhorovka şi Caucasus, unde veţi fi răsplătiţi cu medalii speciale dacă câştigaţi cu ajutorul unui tanc sovietic. Ghost Town şi Mountain Pass au fost şi ele adăugate rotaţiei meciurilor, alături de două tancuri sovietice rare – IS-2 Tier VII Heavy şi ISU-122S Tier VII Tank Destroyer, ambele disponibile prin PlayStation Store, respectiv XBox Marketplace.

„Echipa Wargaming este fericită în a comemora 100 de ani de tancuri, cu ajutorul evenimentului The Motherland Calls, pentru console. Dorim să oferim o modalitate distractivă şi captivantă pentru jucătorii noştrii, de a obţine unul dintre cele mai intense tancuri alături de alte bunătăţi. Prin intermediul unor operaţiuni speciale, evenimente şi turnee in-game, suntem încrezători în faptul că jucătorii se vor distra de minune.” ne transmite în încheiere, TJ Wagner, director de creaţie şi producător executiv al Wargaming Chicago-Baltimore.

4 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat iunie 7, 2016 3:31 pm 0Likes

  Mastodont în „armură”?
  Probabil vroiai să spui „blindat”.

  • Taar
   Publicat iunie 7, 2016 3:58 pm 0Likes

   Nu, nu am vrut blindat. Am vrut exact ce am scris. Este o comparatie. Mastodontul a fost pentru animale ceea ce tancul este pentru armata.

 • Alex
  Publicat iunie 7, 2016 6:16 pm 0Likes

  Da. Pot sa aduca ei 7000 de updateuri si sa faca inca 7000 de eventuri ca nu o sa arate si nu o sa se miste ca si Armored Warfare. Si asta o spune un jucator de WOT vechi de cinci ani.

 • Alexandru
  Publicat iunie 8, 2016 5:40 am 0Likes

  Mda, din nou console, console, console și iar console.
  Mi se pare absolut ciudat cum un joc apărut acum vreo 5 ani pe PC și portat mai apoi pe console primește evenimente mai diversificate și mai interesante…tot pe console.

  Cât o să mai dureze până când or să dispară petardele astea hardware care țin industria în loc și din cauza cărora avem parte numai de portări de doi bani pe PC cărora le trebuiesc ‘jde mii de patch-uri, fix-uri și moduri ca să funcționeze semi-decent?

  Nu mai zic nimic…apropo de WoT pe PC
  https://thearmoredpatrol.com/2016/06/07/some-stats-of-rebalanced-tanks-on-sandbox/

  Nu știu cât de adevărate sunt aceste schimbări din marele update de rebalansare…dar e clar că WoT o ia la vale dacă astfel de schimbări își vor face loc pe bune în joc.
  Exact asta ne lipsea, un Leopard 1 cu 330 pen precizie 0.16, DA 0.16 și aim-time 1.44s.

Adaugă un comentariu