SPECIAL (M.I.A.): La revedere Wii U, bine-ai venit Switch? – Un „ncv” vizionar, la începutul lui 2017

Dacă ați citit acest articol, înseamnă că aveți deja la îndemână o bună parte dintre articolele ce ar fi trebuit să apară în numărul 8 al revistei NIVELUL2 (martie 2017). Articole din categoria celor pe care le credeam pierdute pentru totdeauna, cu mențiunea că altele au slabe șanse să mai învie.

Ca fapt divers, o primă piedică în calea învierii lor a survenit odată cu decesul propriului HDD, în primăvara lui 2017, HDD care includea inclusiv propriile mele articole, netransmise către colega de la grafică. Din fericire, HDD-urile altor colegi s-au ținut mai bine, astfel că articolele pe care le-au scris pentru nr. 8 exisă, de câțiva ani buni, pe site. Vezi review-urile pentru NIOH, Titanfall 2, FHM3, SteelSeries Rival 500 și HyperX Alloy FPS. Inclusiv retro-ul Dink Smallwood fusese publicat deja, dar am ales să păstrez varianta dezgropată în recenta operațiune de salvare. Ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva mai sunt și altele în aceeași situație.

Acum, un ultim articol salvat ar fi specialul La revedere Wii U, bine-ai venit Switch?, scris pentru nr. 8 al revistei de către Nicolae „ncv” Marin, despre a cărui revenire la scris, în online, pe propriul lui site (BonusStage.ro), v-am povestit aici. Ceea ce mi-a scăpat să scot în evidență atunci, a fost faptul că unul dintre primele sale materiale publicate pe noul site, cel dedicat consolei Nintendo Switch, conține și specialul La revedere Wii U, bine-ai venit Switch?. În format PDF, cam cum i-ar fi stat bine în revista NIVELUL2, ce nu a mai putut fi lansată. Îl puteți „răsfoi” aici (link catre .PDF în prima fraza a articolului).

THE END?

2 Comentarii

 • ncv
  Publicat octombrie 29, 2021 12:59 am 0Likes

  Multumesc inca o data KiMO

  Bonus. Am reusit sa mai termin un articol:
  Darkwood – Îl știați p-ăsta? / PC / Review
  https://www.bonusstage.ro/darkwood/

 • ncv
  Publicat noiembrie 13, 2021 12:25 am 0Likes

  Grand Theft Auto IV – Mod-ificiat – Testat – Recenzat
  https://www.bonusstage.ro/grand-theft-auto-iv-mod-ificiat-testat-recenzat/
  Cum Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, s-a lansat săptămâna asta, zic că e un moment bun să aruncăm o privire asupra fratelui mai mic și mai serios al seriei. În cazul lui GTA IV nu trebuie să așteptăm după Rockstar să remasterizeze partea vizuală, putem să-l modificăm singuri și să-l aducem să arate aproape / la fel de bine ca GTA5. În prima parte a specialului încerc să clarific pașii care trebuie făcuți pentru a ridica nivelul grafic, după care involuez într-o recenzie clasică și arunc o privire relaxată asupra gameplay-ului, sunetului și poveștii.

Adaugă un comentariu