Star Wars: Battlefront II Multiplayer (2005) este din nou funcțional (oarecum)

Vestea bună: modul multiplayer pentru Star Wars Battlefront II, care a suferit o moarte subită după închiderea serverelor Gamespy în 2014, este din nou funcțional.

Vestea proastă: este plin de bug-uri și cauzează crash-uri la lansare, probabil din cauza numărului neașteptat de mare nostalgici care au fost dezamăgiți (pe bună dreptate) de reboot-ul  seriei.

De îndată ce deschideți versiunea de GOG sau de Steam a jocului, veți fi întâmpinați de un update care va actualiza (în teorie) modul multiplayer. Nu se știe încă nimic despre versiunea retail, dar dacă îl dețineți deja pe una din cele două platforme menționate anterior, nu veți fi nevoiți să cumpărați jocul din nou pentru a accesa multiplayer-ul. Mai mult decât atât, versiunile de GOG și Steam sunt compatibile și susțin crossplay.

Dacă nu dețineți încă Battlefront 2, aflați că GOG (coincidental sau nu) a băgat majoritatea jocurilor clasice din serie la reducere. Star Wars: Battlefront 2 poate fi achiziționat pentru suma infimă de 3.39 euro.

1 Comentariu

  • Bogdan C
    Publicat octombrie 3, 2017 6:01 pm 0Likes

    Cica e prin Gog Galaxy servers multiplayerul, detalii gasesti pe site-ul Gog, articol dedicat update-ului

Adaugă un comentariu