ACTIVISION PATENTEAZĂ UN SISTEM DE MATCHMAKING CARE ÎNCURAJEAZĂ MICROTRANZACȚIILE

Așa-i că simțeați că viața voastră e oarecum incompletă? Mai ales atunci când puneați mâna pe câte un Call of Duty? Parcă, parcă, lipsea ceva din el. Nu, nu povestea. Nu o durată a campaniei mai lungă de 4 ore. Nu o grafică mai din secolul ăsta, eventual pe un engine mai nou cu mai puține limitări. Nu, nici măcar skin-urile pentru armele din multiplayer.

Hmm… oare ce lipsea? Ah, da, am răspunsul. Microtranzacțiile. Mai multe microtranzacții. Aia lipsea. Eh, Activision a simțit lipsa asta și s-a hotărât să aplice pentru un patent care să încurajeze microtranzacțiile prin intermediul matchmaking-ului. Cum funcționează?

Păi e destul de simplu. Să zicem că abia ai început să joci și ești varză, dar îți dorești foarte tare să devii un lunetist desăvârșit. Aparent, acest engine de microtranzacții te va matchui cu un jucător ce joacă ca lunetist, de skill mare, iar după ce vei vedea ce bun și tare e ăla, o să-ți ofere posibilitatea de a cumpăra pușca cu lunetă folosită de respectivul jucător. Cu bani reali, bine-nțeles. După ce o cumperi, același engine de microtranzacții se va asigura că vei fi match-uit într-o sesiune în care arma respectivă va fi foarte eficientă, ca să-ți dea impresia că ai făcut o treabă foarte bună că ți-ai dat banii reali pe ea și să te încurajeze să cumperi și altele.

 

Mda.

Super.

What happened to Git Gud?

 

4 Comments

  1. Dor octombrie 20, 2017
    • Sol octombrie 26, 2017
  2. Lixicus octombrie 23, 2017
    • Dor octombrie 26, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.