Morrowind este următoarea expansiune pentru The Elder Scrolls Online

Gaunter O’dimm spunea că ce îţi doreşti nu este întotdeauna ceea ce vrei — o variaţiune a unui vechi blestem Yiddish. Şi cam asta s-a întâmplat cu Morrowind, după ce trei sferturi de internet a tânjit şi a dorit un remake/reboot/mod care să reînvie ţinutul Vvardenfell.

Bethesda a ascultat, a muncit şi a îndeplinit dorinţa, dar a făcut-o într-un fel anume: Morrowind este următoarea expansiune a MMORPG-ului The Elder Scrolls Online. Nimic rău în asta, la urma urmei, căci TESO este un titlu online ce se bucură de succes comercial şi de aprecierea jucătorilor. Cât timp conţinutul suplimentar rămâne fidel spiritului definit de jocul clasic, rezultatele pot numai să surprindă plăcut.

https://youtu.be/s5xst39v8wE

Lansarea oficială este programată pentru 6 iunie, iar nouă zonă este cea mai importantă adiţie de până acum, harta imitând geografia originalului, cu tot cu puncte de interes. Mai mult, este introdusă şi o clasă nouă, denumită Warden. Aceasta se bazează pe magia naturii şi e însoţită în luptă de un urs carpatin cu poftă de sânge — cu certitudine capabil să facă faţă unui Battleground 4v4v4 în Ashlands.

Ediţia The Elder Scrolls Online: Morrowind include şi Tamriel Unlimited pentru 60$, însă este disponibil şi un upgrade la 40 de parai americani. Digerabil.

 

5 Comments

  1. raincake februarie 2, 2017
  2. Aidan februarie 2, 2017
  3. Alabeth februarie 4, 2017
  4. raincake februarie 4, 2017
    • Aidan februarie 4, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.