Cyberpunk 2077: RPG First-person, Imagini și Informații Proaspete

Cyberpunk 2077 va veni cu un sistem interactiv de dialoguri, ce îi dă jucătorului control total în timpul conversațiilor. Poți complimenta tatuajul unui interlocutor mai puțin cooperant, făcând-i pe plac, sau poți încheia o conversație mai devreme, cu un glonț bine plasat. Alegerea este a ta. Ești participant, nu observator.

Pentru a aborda povestea într-un mod cât mai matur cu putință, Cyberpunk 2077 adoptă și introduce elemente noir pe care numai filmele le-au integrat cu succes până acum (Blade Runner îmi vine iar în cap). În Cyberpunk 2077, V este mereu la granița dintre bine și rău, fiind nevoit să facă alegeri grele, ce au drept scop definirea propriei sale identități, într-un oraș care vrea să-l îngenunchieze.

Conversația s-a încheiat.

Lucruri de făcut în Night City când ai mâini și picioare de metal

Night City este o lume uriașă inspirată de orașele Los Angeles și San Francisco, complet deschisă explorării, în care poți merge oriunde și să faci ce vrei. Iar când ai la dispoziție șase districte distincte, sute de clădiri și mii de camere în care poți intra, dar mai ales zeci de kilometri de asfalt ce pot fi străbătuți pe două sau patru roți, vor fi mereu locuri de vizitat și lucruri de făcut.

Ca întindere pe orizontală, zona de joc va fi cel puțin la fel de mare precum cea din The Witcher 3, însă în Cyberpunk 2077 ea se întinde și pe verticală, permițându-le producătorilor să extindă experiența, stratificat, în moduri mult mai variate. De exemplu, aș vrea să pot urca cu liftul la etajul 200 al unei clădiri, să arunc un megacorporatist printr-un geam în stradă, apoi să fur o mașină zburătoare și să mă avânt cu ea în văzduh după altul care mi-a scăpat. După care, aș vrea ca urmărirea să continue printre megaclădiri și să se sfârșească la periferie, unde să constat că urmăritul era o damă de companie, care fugise de teamă să nu-i fur trusa de machiaj. Dar dacă tot am ajuns acolo…

Dii, căluțule!

Probabil că vă gândiți deja la Grand Theft Auto V și astfel ajungem la garderobă. La fel ca în jocul celor de la Rockstar, te vei putea îmbrăca cum îți place, cumpăra (sau fura) mașini și achiziționa tehnologie militară de pe piața neagră. Banii murdari câștigați cu sudoarea frunții pot fi apoi cheltuiți pe diverse proprietăți, răspândite în tot orașul.

Nu în ultimul rând, Night City este un oraș complet conectat, iar terminalele de acces la ciberspațiu sunt cu duiumul. Explorând rețeaua, vei descoperi straturi de sisteme ascunse, firewall-uri și programe de securitate al căror singur scop este să-ți prăjească creierul. Forțele ostile lui V i se vor opune atât în lumea reală, cât și în ciberspațiu.

Ai greșit etajul, băiatule.

1 Comentariu

  • Bogdan Boata
    Publicat iunie 17, 2018 2:45 pm 0Likes

    Din pacate, cred ca vom mai saliva 2 ani pana la mareata lansare. Da Doamne sa fie mai repede.

Adaugă un comentariu