Cyberpunk 2077: RPG First-person, Imagini și Informații Proaspete

La fel ca în The Witcher 3, consecințele acțiunilor lui V nu se văd imediat, ci mult mai târziu. Putem presupune că va dispune de mai multe finaluri alternative, fiecare dintre ele reflectând anumite decizii luate de jucător pe parcurs. Misiunile pot fi abordate în moduri multiple, iar în unele situații V poate trece de partea adversă, obținând rezultate complet diferite. Prin urmare, avem confirmarea că sistemul de queste și modul în care se ramifică povestea vor fi similare celor din RPG-ul The Witcher 3, dacă nu chiar mult mai complexe.

Elementele noir specifice filmelor cyberpunk din anii ’80 sunt cât se poate de vizibile în Cyberpunk 2077. În trailer, V poate fi văzut mâncând la taraba unui vânzător de tăiței, iar asemănarea cu o scenă din Blade Runner este cât se poate de evidentă. Night City este un oraș multicultural imens, plin de viață, cu străzi animate și reclame de neon în culori stridente, trecători și banner-e publicitare cu care poți interacționa, ba chiar și standuri de ziare. Influențele vin din mult mai multe direcții, evident, dar producătorii ne asigură că jocul va avea propria sa identitate. Night City este cel mai important personaj.

Cyberpunk 2077 a uimit audiența cu nivelul incredibil de ridicat al detaliilor pentru un demo și cred că este deja cel mai bun titlu prezentat la E3 anul acesta. Este o experiență narativă single-player mult mai ambițioasă decât The Witcher 3, ce crește în continuare în toate direcțiile, atât pe orizontală, cât și pe verticală, dar o va face și după lansare. Producătorii au atât de mare încredere în el, încât nu au ezitat să anunțe că toate expansion-urile și DLC-urile de care va avea parte după lansare vor fi gratuite, iar microtranzacțiile vor lipsi cu desăvârșire.

În plus, sunt absolut sigur că Ciri va apărea sub o formă sau alta în joc. Cei care au jucat The Witcher 3 își amintesc, cu siguranță, scena în care Ciri îi dezvăluie lui Geralt că a vizitat o altă lume, iar acum știm că acea lume este Cyberpunk 2077.

Nu este exclusă posibilitatea lansării lui împreună cu viitoarea generație de console PlayStation sau Xbox, dar nu cred că se va ajunge chiar atât de departe. În orice caz, la cum îi știu, oamenii de la CD Projekt Red nu ne vor oferi o dată de lansare până când nu vor fi siguri că o pot respecta.

Cyberpunk 2077 va fi lansat când va fi gata. Numai să vină odată…

Corporate bitch.
Mână-de-Argint, acest copil minune al muzicii cyberpunk.
Veni, Vidi, Vici.
Hm, oare ce face butonul ăsta?
Maul Cosplay.
Maja Felicitas.

Surse: CD Projekt Red, RockPaperShotgun

1 Comentariu

  • Bogdan Boata
    Publicat iunie 17, 2018 2:45 pm 0Likes

    Din pacate, cred ca vom mai saliva 2 ani pana la mareata lansare. Da Doamne sa fie mai repede.

Adaugă un comentariu