E3 2018: Microsoft XBOX Press Conference Recap, Trailers & Cyberpunk 2077


BATTLEFIELD V

Dacă multiplayer-ul a fost relativ bine reprezentat în cadrul conferinței EA Play din ziua precedentă, așteptam un trailer single-player care să ne ofere mai multe informații decât cele pe care le aveam deja. Rușine, EA! Și totuși…


Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III a debutat, în sfârșit! Eroii seriei revin cu un trailer în care pot fi văzuți hoinărind într-un tărâm îngropat sub zăpadă. Hei, uite-o pe Elsa din Frozen! În scurt timp întâlnesc și alte personaje din cunoscutul film de animație Disney, iar apoi luptă împotriva unor inamici desprinși din același univers.

Mickey Mouse va putea fi salvat din 29 ianuarie 2019. Weeeee!


VIGOR

Nu știu câtă vigoare va avea în el, însă jocul vine de la Boheamia Interactive, studioul care ne-a oferit seria ARMA și a încercat să rupă gura târgului cu survival-ul DayZ. Că nu prea le-a ieșit, știm.

Vigor este un shooter survival exclusiv Xbox One ce va veni via Game Preview la sfârșitul anului, iar acțiunea lui se petrece în Norvegia, țară care va fi ultimul refugiu într-o Europă post-apocaliptică.

Dacă vreți să vedeți și gameplay, apăsați aici.


WE HAPPY FEW

We Happy Few este o nouă producție Compulsion Games, producător recent achiziționat de Microsoft, iar conferința ne aduce un nou trailer și pentru el.

Jocul se anunță a fi o poveste criminal de colorată, ce va putea fi parcursă din 10 august, pe Xbox One și PC.


THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT

Pe 26 iunie, fanii jocului Life is Strange, creat de DONTNOD, vor primi un cadou din partea Square EnixThe Awesome Adventures of Captain Spirit va fi oferit gratuit celor care stăpânesc o consolă Xbox One.

Eroul jocului este un copil ce trăiește într-o lume a imaginației, și numai interacțiunea cu tatăl lui pare să îl readucă cu picioarele pe pământ. Cel puțin, asta am înțeles din trailer.


JUMP FORCE

Jump Force a fost doar una dintre multele surprize din cadrul conferinței Microsoft. Jocul vine din partea Bandai Namco și adună în ring personaje faimoase din universul anime, precum Naruto, Frieza, GokuMonkey D. Luffy, Light Yagami, Ryuk și mulți alții. Fight!

1 Comentariu

  • cg1700
    Publicat iunie 13, 2018 3:20 pm 0Likes

    Trailer-ul ala la DMC 5 m-a uns pe suflet.

Adaugă un comentariu