E3 2018: Microsoft XBOX Press Conference Recap, Trailers & Cyberpunk 2077


MICROSOFT STUDIOS ANUNȚĂ NOI PARTENERIATE

Unul dintre cele mai importante anunțuri făcute la E3 2018 îl reprezintă cel din care am aflat că grădina Microsoft Studios s-a mărit cu cinci noi producători independenți de jocuri. The Iniative, Undead Labs, Playground Games, Ninja Theory și Compulsion Games vor avea de acum înainte acces la resursele și sprijinul de care se bucură orice mebru al Microsoft Studios. Asta înseamnă mai multe jocuri precum cele din seria Forza de la Playground Games. Jocuri experimentale precum We Happy Few vor primi tratament special. Undead Labs, creatorii lui State of Decay, care are 2 milioane de jucători activi, vor continua să producă survival-uri infestate cu zombie. Foarte probabil, Ninja Theory lucrează deja la o nouă franciză exclusivă.

The Initiative este un nou studio Microsoft ce adună laolaltă veterani ai industriei, cu scopul declarat de a realiza jocuri de înaltă calitate ce păstrează libertatea artisitică caracteristică titlurilor dezvoltate independent. Eu unul, aș vrea să mai văd experimente reușite precum Hellblade: Senua’s Sacrifice, al cărui review marca N2 poate fi citit aici.


CONFERINȚA MICROSOFT – ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ

Pentru alte anunțuri și informații ce nu se regăsesc în rezumat, precum și prezentări mai detaliate ale multora dintre jocurile despre care ați citit mai sus, mai jos aveți înregistrarea întregii conferințe de presă.

1 Comentariu

  • cg1700
    Publicat iunie 13, 2018 3:20 pm 0Likes

    Trailer-ul ala la DMC 5 m-a uns pe suflet.

Adaugă un comentariu