Grand Theft Auto: Seria Copilăriei (Și Nu Numai)

Iar după îndelungi așteptări care m-au făcut să-mi fie dor de jocurile Grand Theft Auto și m-au împins să caut din sclipirea lor în alte titluri care copiază rețeta, iată că a apărut și GTA V.

În acea perioadă mă simțeam ceva mai împlinit în ceea ce privește accesul la jocuri: aveam un XBOX 360 slim modat și acces la sute de titluri. Însă cred că în jurul datei de 13 septembrie 2013 am intrat în posesia GTA V – ceea ce însemna că mă pot juca înainte de ziua lansării oficiale. Rivalii cu PS3 încă trebuiau să aștepte, dar oricum nici magazinele dăduseră încă drumul la vânzări.

M-am mai aflat în această situație și cu Rise of the Tomb Raider: dacă intram online folosind copia mea de joc obținută înainte de ziua lansării, riscam să fim banați de către Microsoft. Oh, ce vremuri! Ținând cont de acest factor de risc, stăteam cuminți în meniu și în modul single player. La momentul respectiv nu am fi găsit nici măcar un ghid sau walkthrough pe YouTube.

Pe atunci nu aveam nici „influenceri” pe YouTube sau Facebook pentru a ne spune cât de tare este GTA V. Dar am fost atât de captivați de universul jocului și poveștile celor 3 protagoniști încât eu și prietenii mei am și uitat să ne mai lăudăm prin oraș că jucăm noul Grand Theft Auto înainte de ziua lansării oficiale. Deoarece locuiam într-un oraș mic, unde majoritatea consolelor erau PS2-uri care colectau praf prin casele de amanet, eram unul dintre puținii privilegiați care treceau la nivelul următor.

Adaugă un comentariu