Grand Theft Auto: Seria Copilăriei (Și Nu Numai)

Dar revenind la conținutul celor două expansion-uri… „The Lost and Damned” și „The Ballad of Gay Tony” mi-au plăcut în ciuda faptului că detest practica prin care au fost introduse. Am apreciat umorul lor, care completează povestea principală cea tristă din GTA IV.

Nu am menționat despre distracția din San Andreas Multiplayer… dar prin moduri ale comunității, m-am bucurat și de GTA III și Vice City în aceeași manieră. Urmărind ceea ce s-a realizat în acești ani, se poate observa și ce elemente a preluat Rockstar atunci când a introdus GTA Online.

Voi profita de aceste rânduri și pentru a le mulțumi celor care au postat anunțul legat de gratuitatea GTA V pe pagina NIVELUL2 – m-am putut bucura de modul online fără a mă teme că voi fi banat din diverse motive.

Și sper că v-a plăcut povestea pe care v-am spus-o, întrucât ea acoperă toate momentele de formare din viața mea: aventurile din Grand Theft Auto încep în clasele mici și se prelungesc până în liceu și facultate. Seria a însemnat și înseamnă enorm pentru mine, așa că sper că în viitor voi avea timp să continui să adaug modificări românești la aceste capodopere ale artei cu pixeli.

De dragul vechilor amintiri, voi juca mereu cu plăcere primele titluri din serie.

Adaugă un comentariu