Grand Theft Auto: Seria Copilăriei (Și Nu Numai)

Dar devenind la cronologia noastră, a venit momentul să vorbim despre apariția GTA IV. Țin minte că l-am așteptat devorând imagini și articole din revista LEVEL și orice altă sursă îmi era la îndemână. Și atunci când a apărut în sfârșit, nu aveam un sistem suficient de puternic pentru a-l rula. Deja eram la liceu, jucam mai mult FIFA și mă cam limitam la ceea ce PC-ul meu putea duce fără să sacadeze.

Și atunci când a fost clar că nu voi avea parte de un upgrade și mi-am dorit neapărat să joc GTA IV, am instalat toate programele de graphic downgrade și am stors toate resursele din sistemul meu pentru a-mi vedea visul împlinit. Situația s-a îmbunătățit ceva timp mai târziu când am cumpărat un Xbox 360, dar voi păstra povestea pentru altă ocazie.

Nu pot spune că GTA IV mi-a lăsat aceeași impresie ca restul jocurilor din serie… dar a fost frumos. Poate că de acum începea să intervină și maturizarea, iar eu eram mai greu de impresionat. Mi-a plăcut grafica, dar m-au deprimat culorile triste și povestea puțin prea realistă pentru noi est-europenii.

Adaugă un comentariu