Madame Dimitrescu ne așteaptă la castel. Bucuroși să fim donatori de sânge în Resident Evil Village!

Madame Dimitrescu sau Lady Dimitrescu, spuneți-i cum vreți, este unul dintre principalele motive pentru care fanii seriei Resident Evil așteaptă al optulea joc din serie cu nerăbdare. Ceva nou, ceva deosebit, o rafinată și curios de înaltă vampiroaică de pe meleaguri transilvănene, dar mai ales un inamic incredibil pentru Ethan Winters, care credea că la Bran vii doar ca să-ți încarci bateriile. Nici mie nu mi-a venit să cred, atunci când am văzut ce țâț… decolteu generos scoate la înaintare!

Acum, se prea poate ca satul românesc în care se petrece acțiunea din Resident Evil Village să fie desprins doar din imaginația producătorilor, însă îmi place direcția în care se îndreaptă seria. M-am cam săturat de viruși și zombalăi, așa că plonjonul într-o lume dominată de vampiri și vârcolaci, puternic influențată de folclorul local, îmi pare a fi o schimbare binevenită. Știu, probabil că vă întrebați care este legătura dintre Umbrella Corporation și lilieci, însă, eu unul, aș prefera să nu-mi strice nimeni surpriza până în ziua lansării jocului, pe 7 mai 2021.

Dar nici dacă nu ar exista una, pe mine nu m-ar deranja, căci Lady Dimitrescu are deja toată admirația mea. Dacă vrea și sânge, o să i-l ofer bucuros și pe ăla, cu condiția să fie al lui Ethan, dar am vaga bunuială că eroului nostru nu-i va plăcea ideea. Sunt curios doar dacă-i vor ajunge un țăruș și-o cruciuliță sfințită ca s-o dea gata pe duduie… Sau odraslele ei. Ptiu, ce domnișoare înțepate!

În altă ordine de idei, în cadrul Resident Evil Showcase, prezentare care a avut loc în urmă cu puțin timp, am primit nu doar mult așteptata mostră de gameplay, dar și noi detalii despre RE:VERSE, componenta multiplayer din Resident Evil Village. Înregistrarea integrală, aici.

Lady Dimitrescu, așteaptă-mă ca și când!

2 Comentarii

 • Epsilonoclon
  Publicat ianuarie 24, 2021 7:10 pm 0Likes

  Mamica Dimitrescu si cele 3 fecioare au salvat vanzarile celor de la Capcom; sunt curios ce crede Chris Redfield despre Romania.

  • KiMO
   Publicat ianuarie 26, 2021 9:05 pm 0Likes

   se muta in Moldova…

Adaugă un comentariu