Morgan Împarte Coperta FIFA 16 cu Messi

Cu toate că este vorba despre o copertă regională — în acest caz cea dedicată ediţiei US –, prezenţa jucătoarei americane Alex Morgan lângă Lionel Messi reprezintă o pasă înainte decentă din partea EA Sports. Morgan, licenţiată în prezent la Portland Thorns FC, şi-a demonstrat calităţile cu vârf şi îndesat în Canada, unde şi-a sprijinit echipa naţională în obţinerea titlului mondial — rareori poţi vedea pe gazon un spectacol de tehnică şi aptitudine fizică atât de intens. De fapt, singurul personaj care a ajuns pe copertă datorită inerţiei celebrităţii şi contractelor de publicitate este Messi…

Alex Morgan a făcut publică noua copertă oficială pe contul ei de Twitter, alături de mesajul „Sunt atât de onorată să apar pe coperta . Mulţumesc !”

fifa16_morgan_coverEdiţiile din Canada şi Australia le vor promova pe Christine Sinclair, respectiv Stephanie Catley lângă Lionel. FIFA 16 este primul titlu din serie care include echipe naţionale de fotbal feminin, probabil pregătind terenul pentru un viitor dedicat în egală măsură echipelor de club.

6 Comments

  1. Mousey iulie 21, 2015
  2. Caleb iulie 21, 2015
    • Aidan iulie 23, 2015
  3. CIP august 2, 2015
    • ncv august 6, 2015
  4. CIP august 7, 2015

Leave a Reply