Morgan Împarte Coperta FIFA 16 cu Messi

Cu toate că este vorba despre o copertă regională – în acest caz cea dedicată ediţiei US –, prezenţa jucătoarei americane Alex Morgan lângă Lionel Messi reprezintă o pasă înainte decentă din partea EA Sports. Morgan, licenţiată în prezent la Portland Thorns FC, şi-a demonstrat calităţile cu vârf şi îndesat în Canada, unde şi-a sprijinit echipa naţională în obţinerea titlului mondial – rareori poţi vedea pe gazon un spectacol de tehnică şi aptitudine fizică atât de intens. De fapt, singurul personaj care a ajuns pe copertă datorită inerţiei celebrităţii şi contractelor de publicitate este Messi…

Alex Morgan a făcut publică noua copertă oficială pe contul ei de Twitter, alături de mesajul „Sunt atât de onorată să apar pe coperta . Mulţumesc !”

fifa16_morgan_coverEdiţiile din Canada şi Australia le vor promova pe Christine Sinclair, respectiv Stephanie Catley lângă Lionel. FIFA 16 este primul titlu din serie care include echipe naţionale de fotbal feminin, probabil pregătind terenul pentru un viitor dedicat în egală măsură echipelor de club.

6 Comentarii

 • Mousey
  Publicat iulie 21, 2015 8:08 am 0Likes

  Judecand dupa calitatea editarii, initial am crezut ca e un fan made cover… ma gandeam ca EA dispune de graficieni ceva mai experimentati. Imi place ideea cu popularizarea echipelor de fotbal feminin, dar executarea ma lasa rece.

 • Caleb
  Publicat iulie 21, 2015 9:12 am 0Likes

  ^^ Aceeaşi senzaţie am avut-o şi eu, nu prea pare un întreg. Na, copertă regională…

  • Aidan
   Publicat iulie 23, 2015 11:14 am 0Likes

   Credeam ca numai eu am senzatia asta. Hmmm, sunt curios daca varianta publicata de Morgan pe Twitter nu este doar o macheta, o versiune nefinisata la care a avut acces inaintea publicului.

 • CIP
  Publicat august 2, 2015 8:15 pm 0Likes

  Mdea versiunea finisată ar fi când Morgan o să-i dea un cot în gură lu’ Messi 🙂

  • ncv
   Publicat august 6, 2015 1:00 pm 0Likes

   eu chiar cred ca daca ar juca cot la cot, fetele s-ar vaita mult mai putin decat bajetii.

 • CIP
  Publicat august 7, 2015 11:31 pm 0Likes

  Cu siguranţă! E o chestie biologică şi evolutivă, femeile sunt mai rezistente la durere.

Adaugă un comentariu