NEXT LEVEL Podcast #56: Revista 1.5 și Noutăți din Gaming

Episodul cu numărul 56 a fost cu adevărat special din mai multe motive. În primul rând, am atins un nou record privind audiența pentru emisiunile pe care le facem în direct pe YouTube (și dacă nu v-ați abonat încă la canalul nostru de YouTube, sunteți invitați să o faceți).

În al doilea rând, am prezentat ideea noastră năstrușnică de revistă. Dacă tot proiectul NEXT LEVEL are un aport destul de important de contribuții din partea comunității, ne-am gândit să transformăm articolele primite pentru concursul de scrieri într-o revistă de sine stătătoare.

Am primit 18 articole cu review-uri, preview-uri, opinii și amintiri din alte vremuri mai simple. Și în momentul când s-a pus problema jurizării acestei colecții de conținut gameristic pentru a determina câștigătorii celor 3 reviste NEXT LEVEL, colegul nostru Adrian a exclamat în glumă „Jesus, 18? Aia e o revistă întreagă”. Am râs, ne-am amuzat de cantitatea neașteptat de mare de conținut, dar în scurt timp am realizat că nu ar fi deloc o idee rea să ducem articolele primite la nivelul următor.

Prin urmare, eu și Mihnea vom lucra în următoarele 2 săptămâni pentru a transforma gluma în realitate. Întrucât este un volum care nu va conține niciun articol din partea unui redactor NIVELUL2, va primi numele de NEXT LEVEL 1.5: Community Edition (deși titlul este încă în lucru).

Toți donatorii de pe Patreon vor avea acces la varianta digitală, urmând a determina dacă există și cerere pentru o variantă tipărită. Dacă vreți să ne susțineți efortul (editarea și DTP-ul necesită ceva timp și muncă), atunci puteți să contribuiți cu minim $1 pe Patreon. Veți primi acces la canalul nostru de Discord, veți putea participa în podcast alături de noi și veți avea parte de alte exclusivități (există o categorie și pentru a primi cadou reviste fizice).

Mai multe informații despre planurile noastre pot fi ascultate în primul sfert de oră din podcast:

Nu în ultimul rând, ne-am bucurat de prezența amicului nostru Alexandru (cunoscut pe Discord sub numele de Porkus). El este unul dintre cei mai activi membri ai comunității NEXT LEVEL și unul dintre oamenii cu care interacționăm zilnic. A mai participat la episodul 38 din podcast, dar de această dată am avut ocazia să îl vedem mai bine și să îi ascultăm mai mult și mai bine.

Am vorbit despre experiențele din diverse jocuri, amintiri din perioada primului calculator și monitoare CRT cu filtru (în cazul în care nu știți ce sunt, probabil că suntem deja prea bătrâni).

Vom avea grijă să încărcăm podcastul și pe iTunes, Spotify și celelalte platforme audio pe care unii dintre voi le preferă în detrimentul YouTube. Și la fel ca de fiecare dată, vom aduce mici îmbunătățiri calității sunetului prin plug-inuri.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru donațiile pe care le trimiteți și pentru faptul că ne ajutați să continuăm să facem ceea ce ne place. Ne vedem din nou la podcast duminica viitoare începând cu ora 22!

Adaugă un comentariu