NEXT LEVEL Podcast 61: 5G Fortnite Flight Simulator 1.5

Episodul 61 din podcastul NEXT LEVEL va rămâne în istorie din 3 motive:

  1. a fost prima dată când YouTube ne-a blocat o transmisie în direct din motive care țin de licențe și drepturi de autor (am încercat să difuzăm imagini cu finala UEFA Champions League în timp ce discutăm despre jocuri și totul s-a încheiat brusc după 5 minute);
  2. pentru prima dată, la ora începerii era disponibil un singur membru al echipei;
  3. membrii comunității au sărit în ajutor prin participare la acest episod (mulțumiri speciale lui Porkus, Mihai Ioan Pop și Mihnea „c4tf1sh” Gheorghiță).

Lăsând la o parte aceste detalii organizatorice, am avut parte de trei ore de discuții intense despre jocuri, reviste și dilema achiziției de echipamente 5G în România (am sugerat ca persoanele interesate să participe la dezbaterea publică a Ministerului Transporturilor).

C4tf1sh a avut ocazia să vorbească despre articolul pe care l-a scris despre Fall Guys, unul dintre cele mai de succes jocuri multiplayer ale momentului. Mihai ne-a povestit despre epoca de aur pe care a trăit-o în studenție alături de titluri clasice, iar Porkus a completat discuțiile cu opinii provocatoare.

Este oare în regulă să faci farse cu avioane prăbușite în Microsoft Flight Simulator pentru a distruge (virtual) casa cuiva? Care este sensul bătăliei dintre Apple și Fortnite? Vor fi afectate și alte jocuri Epic Games de această încleștare a titanilor? Când apare revista 1.5?

Aflați mai multe detalii ascultând episodul 61 din podcastul NEXT LEVEL!

Dacă vreți să vă bucurați de discuții în direct, chiar în momentul când le purtăm (având și ocazia de a participa indirect prin comentarii pe chat), nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube.

Adaugă un comentariu