NEXT LEVEL Podcast Ep. 92: ex-LEVEL si mai departe, cu Sebastian „Locke” Bularca!

După Marius Ghinea, Lara și Mitza, a sosit rândul unui alt redactor LEVEL să ne fericească cu prezența în podcast!

Ex-redactor șef LEVEL, Sebastian „Locke” Bularca a sărit de mult la nivelul următor, astfel că poate povesti și din postura de gamedev. Ca și Lara, tot din Suedia.

Ne întoarcem, bineînteles, și în timp, în perioadele faste și mai puțin faste prin care a trecut revista LEVEL, ca să aflăm detalii până acum neștiute (nici chiar de KiMO) din istoria celei mai longevive reviste de gaming din Romania. Ca dezvoltator de jocuri, aflăm despre înclinația lui Locke către producțiile VR și parcursul lui în industrie, preferințele lui gameristice, ce înseamnă să fii, mai nou, producător independent în România vs Suedia, dar și despre cultura gameristică a suedezilor.

Ca o curiozitate, lui KiMO îi pica curentul exact cand îi este lumea mai dragă (nu că ar fi prima dată), dar asta nu îl impiedică pe Locke să preia cârma, dialogand cu fanii timp de aproape o oră. Un podcast legendar, pe măsura invitatului. Vizionare plăcută!

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste în format digital și am avut grijă să le facem câteva cadouri donatorilor de pe Patreon, în ediții tipărite la calitate superioară. Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, dar nu numai, puteți face donații aici.

Și dacă vreți doar să citiți revistele, în format digital, veți găsi două dintre ele în partea dreaptă a site-ului nostru. Le puteți descărca, imprima, chiar să faceți o afacere din vânzarea lor către alți nostalgici. Important este ca articolele să fie citite.

Adaugă un comentariu