NEXT LEVEL Podcast 12: Voi ați urmări oamenii ăștia?

O dată la 500 de ani, planetele din galaxia Sombrero (aflată la 31 de milioane de ani lumină de Pământ) se aliniază și emit radiații cosmice neobișnuite. Datorită acestor energii misterioase, se întâmplă ca podcastul NEXT LEVEL să aibă parte de 6 participanți: același trio dinamic menit să aducă pe scena podcasturilor românești echivalentul chimiei dintre Gâdea, Ciuvică și Badea, doi susținători de pe Patreon care s-au intersectat din cauza unei greșeli de planificare a subsemnatului (Andrei și Mihnea) și eternul luceafăr ludic Aidan.

Acest episod 12 reușește să se apropie de recordul anterior de durată și include subiecte diverse care includ ultimele tentative de cenzură uniformizare culturală prin furia nejustificată unei minorități corectitudine politică, zvonurile lansate despre PlayStation 5, diferențele dintre experiența de pe PC și cea de pe consolă și diverse nostalgii personale ale fiecărui participant.

Abordăm și subiectul controversat al seriei Star Wars și măsura în care apropierea față de franciză se bazează pe nostalgia unei generații care a apucat să vadă efectele speciale spațiale într-o sală de cinema. Este oare ceva mai multă esență în povestea Campbelliano-Jungiană a eroului cu o mie de fețe? Are vreun sens ascuns întreaga mitologie plină de religii ce alimentează săbii laser, nave spațiale și Jabba the Hutt?

Mai mult, este adresată următoarea întrebare: Dacă ați avea bani să cumpărați un singur joc din următoarea listă, ce ați alege? Opțiunile includ DOOM, Skyrim, Dark Souls Remastered, Xenoblade Chronicles, LA Noire, Fifa 19 și Wolfenstein 2.

Așteptăm răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii și sperăm că veți avea răbdare să urmăriți întregul episod. Tradiția spune că aparițiile lui Aidan sunt un indicator al calității discuțiilor și al amuzamentului. Rămâne la latitudinea voastră să decideți dacă am atins un nou apogeu în podcast sau oamenii pe care tocmai i-ați urmărit nu merită să fie urmăriți deloc.

Dar dacă decideți cumva că munca noastră merită să fie răsplătită, atunci ne puteți cumpăra o bere pe Patreon. Vă vom adăuga pe grupul nostru super secret și exclusivist de Discord, veți avea parte de conținut suplimentar și de prioritate în livrarea noului episod din podcast și puteți chiar să participați la sesiuni de gaming alături de KiMO, Aidan, Adrian sau alți membri care s-au alăturat comunității. Vă așteptăm!

3 Comentarii

Adaugă un comentariu