NEXT LEVEL Podcast, Ep. 88: Unacomn vs StefaNonsense

La cererea telespectatorilor, Unacomn (vezi ep. 87) se întoarce și face echipă cu StefaNonsense, într-un episod dedicat RPG-urilor old school, renașterii city builder-elor și jocurilor indie care își asumă riscuri.

Vorbim despre Nebuchadnezzar, recent lansatul city builder care ne readuce în atenție istoria și cultura Mesopotaniei antice, descoperim că Tilted Mill Entertainment (Caesar IV) este un studiou de la care ne putem lua adio și încercăm să ne dăm seama ce se întâmplă mai nou la Paradox Interctive, atunci când vine vorba de decizii financiare.

În sfera deciziilor financiare „nasoale”, nu aveam cum să nu bifăm Activision Blizzard și alte corporații care visează doar bani, punând de multe ori consumatorul, ba chiar și angajații pe un plan secundar. Doar pentru simplul motiv că baza de jucători, în continuă creștere, le permite asta?

Într-un final, ajungem să vorbim și despre universul Warhammer 40K. Dar să nu mă întrebați cum. Vizionare/audiție plăcută!

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste în format digital și am avut grijă să le facem câteva cadouri donatorilor de pe Patreon, în ediții tipărite la calitate superioară. Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, dar nu numai, puteți face donații aici.

Și dacă vreți doar să citiți revistele, în format digital, veți găsi două dintre ele în partea dreaptă a site-ului nostru. Le puteți descărca, imprima, chiar să faceți o afacere din vânzarea lor către alți nostalgici. Important este ca articolele să fie citite.

Adaugă un comentariu