REVIEW: APEX Legends

De la teorie la practică

Bun. Ne-am ales eroul, facem parte dintr-un squad, ce urmează? Păi, răspunsul scurt ar fi – FUN, FUN, FUN.

Momentan există o singură hartă, destul de mare, pe care sunt aruncate în luptă 20 de squad-uri, deci în total 60 de jucători. Știu, nu pare să fie ceva nemaipomenit, dar totuși o să vă ia câteva zeci de meciuri până o să învățați bine harta. Loot-ul e destul de aleatoriu împrăștiat, dar sunt vreo două-trei zone în care se știe încă de la început că există echipamente și accesorii High Tier. Așadar, dacă vă considerați bazați și vreți să luptați din prima secundă, probabil acolo vă veți arunca.

Ah, am uitat să menționez un lucru deosebit de important. După cum ziceam mai sus, faceți parte dintr-un squad – asta înseamnă că veți sări împreună spre o anumită zonă, toți trei. Cum funcționează? Extrem de simplu – unul dintre jucători este așa numitul Jumpmaster – el controlează destinația saltului, iar ceilalți doi îl urmează automat. Din nou, sunteți liberi ca în timpul saltului să alegeți altă direcție, dacă vreți. Dacă responsabilitatea saltului se întâmplă să fie a ta, dar ești nou în Apex și nu vrei să dai chix, o poți pasa altcuiva, deci încă o problemă rezolvată.

Odată ajunși jos, exact ca în celelalte battle royale-uri, veți începe goana după loot – de bază la început, ca să puteți supraviețui primelor întâlniri cu inamicii, apoi din ce în ce mai puternic/legendar. Armele sunt destul de diversificate – pușcoace, revolvere, pistoale, SMG-uri, arme de asalt, de distanță, arme energetice, grenade de diverse tipuri etc. Echipamentul poate face toată diferența – dacă aveți noroc să găsiți armuri de tip Legendary, plus ceva atașamente din aceeași categorie pentru armă, o să puteți deveni aproape de neoprit. Sunt foarte rare, dar merită.

De asemenea, există anumite componente care avantajează anumiți eroi. Încă o chestie faină e că atașamentele pentru arme se „lipesc” automat pe ele, în momentul în care le ridicați – și nu va dura mai mult de o fracțiune de secundă să vă dați seama dacă un atașament poate fi folosit pe una din armele pe care le aveți. În acest sens, interfața e mult mai curată decât în PUBG, de exemplu.

3 Comentarii

 • Stefan
  Publicat martie 25, 2019 9:58 am 0Likes

  Super. Nu alm auzit de el până acum.. de fapt singurul Battle Royal pe care îl joc e Pubg.. tin mai mult la un joc realist.. motiv pentru care nu am încercat Fortnite. Mulțumesc pentru review

  • KiMO
   Publicat martie 25, 2019 10:05 pm 0Likes

   Blackout rulz! 🙂

  • Adrian Dobrescu
   Publicat martie 27, 2019 3:26 pm 0Likes

   @kimo ieși acas’ lol.
   @Stefan, ma bucur că ți-a fost util review-ul, dă-i o încercare și lui Apex, poate îți place.

Adaugă un comentariu