REVIEW: Bloodborne

Și pentru că sunt o persoană care nu se satură ușor de o poveste bună, ba chiar caută mai multe surse alternative, cei de la Titan Comics au lansat o serie de benzi desenate dedicată universului din Bloodborne. Fiecare număr din această serie dă o interpretare nouă, lucru de care orice fan al jocului va fi mai mult decât încântat să îl descopere.

Au trecut aproape doi ani de când am terminat Bloodborne, timp în care am ajuns să mă bucur și de alte titluri FromSoftware. Însă atmosfera pe care am trăit-o în timp ce îl jucam și încercam să pun cap la cap indiciile din descrierile obiectelor au făcut o experiență de neuitat, chiar și pentru un începător.

M-am bucurat de un echilibru perfect între necunoscut și provocare, unde fiecare colțișor poate ascunde o tragedie. Reprezintă o dovadă că teama de necunoscut este încă vie, iar umanitatea nu va scăpa niciodată de ea. Asta face din Bloodborne un joc încă actual, chiar și după ani buni de la lansare.

3 Comentarii

 • Lucian
  Publicat iulie 26, 2020 6:27 pm 0Likes

  pag 3 O dată ajuns
  pag 3 Detalile
  pag 4 exploatând slăbiciunilor inamicilor
  pag 4 cât timp cât

  may the good blood guide your way

 • Micolash
  Publicat iulie 26, 2020 8:06 pm 0Likes

  De indata ce ai terminat un joc facut de cei de la From Software nu vei mai privi cu aceiasi ochi nici o alta experienta singleplayer. Si nu e vorba doar de dificultate sau gameplay mechanics, dar mai ales atentia incredibila pentru detalii, lore si un storyline complex.

Adaugă un comentariu