REVIEW: Reksio și Magicienii

Ghicitori Despre Sute de Picioare

Gameplay-ul este umplut cu minigame-uri variate: în călătoria ta alături de Reksio și Kretes, trebuie să găsești ieșirea din labirinturi și uneori ești provocat să îți dovedești vitejia într-un shooting mini-game. Iar acest joculeț cu împușcături este chiar foarte mișto – îmi place atât de mult încât cred că ar fi fost și mai mișto ca un standalone extins care folosește aceleași mecanici. Însă într-o lume ideală unde acest spinoff cu Reksio trăgând cu arma ar fi existat, nivelul de dificultate ar fi fost și el ridicat.

În schimb, pot spune că Reksio și Magicienii este neașteptat de complex atunci când vine vorba de gameplay – există labirinturi care îmi dau bătăi de cap până și azi.

De altfel, are fix calitatea pe care ai aștepta-o din partea unui point n’ click adevărat. Jocul îți oferă ghicitori despre sute de picioare, un minigame în care zbori pe o mătură și dezlănțui Armageddonul cu ajutorul fărașului și al unei cârtițe… și chiar un moment relaxant în pădurile patriei în care trebuie să treci peste râul în care trăiește o balenă. Și îmi spui mie că Încălzirea Globală nu a afectat deloc Pământul?

Call of Vrăjeală 3: Budincă Warfare

4 Comentarii

 • Sergiu
  Publicat ianuarie 24, 2021 4:10 pm 0Likes

  Super tare! Mă bucur că cineva a reușit, in ultima vreme, să pună in evidența calitatea acestor jocuri.
  Doresc tuturor sa aibă parte de toate cele 5 jocuri, daca nu de toate!

 • Victor Rouă
  Publicat mai 1, 2022 9:37 pm 0Likes

  Acesta este un joc absolut fenomenal! Mi-l amintesc cu atâta plăcere de cân eram mic! Îmi pare extrem de bine că are parte și de un bine meritat review în jurnalism-ul de gaming românesc! Reksio este unul dintre eroii preferați ai copilăriei mele! Toate cele bune, multă sănătate precum și mult spor și succes în toate!

  P.S.: Recomand cu multă căldură toate jocurile cu Reksio! Rock on!

  • Victor Rouă
   Publicat mai 1, 2022 9:38 pm 0Likes

   Erratum: de când eram mic

 • Dana
  Publicat octombrie 13, 2022 3:07 pm 0Likes

  Foarte tare!!!!

Adaugă un comentariu