Review: XBOX Games Showcase 2020

Dar nu toate titlurile arată „next-gen”: spre exemplu, Tell Me Why are o grafică pe care cu siguranță am fi putut să o vedem pe Xbox One, în timp ce State of Decay 3 se apropie de ceea ce Sony ne-a arătat în partea a doua din The Last of Us. Mai mult, Everwild și Ori ar putea cu siguranță să ruleze pe hardware-ul de Nintendo Switch pentru că se bazează mai degrabă pe design artistic decât pe un număr mare de poligoane (la fel ca Legend of Zelda: Breath of the Wild).

Pe de altă parte, Avowed se distinge ca fiind un titlu inspirat stilistic de seria The Elder Scrolls, dar cu grafica actualizată la zi și semnătura legendarului studio Obsidian. Însă imaginile pe care le-am primit sunt neconcludente și rămâne de văzut în ce măsură avem de-a face cu o bijuterie a genului RPG care să se ridice la standardele introduse de Oblivion sau Skyrim.

S-a mai remarcat Hellblade 2 (continuarea spectaculoasă a jocului pe care mult-regretatul nostru coleg Flavius l-a numit „o bijuterie grafică”), Psychonauts 2 (primul este unul dintre cele mai ingenioase jocuri alături de care am avut plăcerea de a-mi petrece timpul) și Crossfire X (o poveste de război în stilul Call of Duty, dar cu un protagonist credincios care ar putea dobândi abilități speciale pe parcurs).

2 Comentarii

  • Tsunami
    Publicat iulie 24, 2020 8:36 am 0Likes

    Cea mai neasteptata surpriza este STALKER 2. Este varianta celor de la MICROSOFT de a se adresa est-europenilor care probabil au piratat jocul original, dar acum au ajuns copii mari si au joburi.

Adaugă un comentariu