Trespasser, Epilog Pentru Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition rămâne unul dintre jocurile mele preferate – stare uşor de observat din cele două review-uri publicate aici, unul pentru campanie şi altul dedicat modului multiplayer. Bioware a făcut treabă bună, fără prea multe compromisuri, chestie care m-a bucurat şi m-a convins să ţin un ochişor aruncat peste DLC-uri.

Cea mai nouă porţie de conţinut suplimentar anunţată de producători este Trespasser, un epilog grandios (sau dramatic) al Inchiziţiei. Acţiunea se desfăşoară la doi ani după concluzia evenimentelor din povestea principală şi necesită parcurgerea integrală a campaniei. Deznodământul promis de Mike Laidlaw, Lead Designer, înclină mai degrabă spre particularităţile unei expansiuni în toată regula şi nu ezită să deschidă o fereastră către viitorul seriei.

Mai mult, a fost anunţat şi un patch proaspăt. Acesta urmează să introducă statueta Golden Nug – utilă în sincronizarea planurilor de crafting şi colecţionabilelor din multiple salvări – şi  câteva seturi de haine pentru a face mai confortabile clipele petrecute în Skyhold.

Trespasser urmează să fie lansat în 8 septembrie.

Sursa: http://www.dragonage.com/en_US/news/new-dragon-age-inquisition-dlc-and-more-coming-soon

Adaugă un comentariu