Ubisoft Experimentează Verde şi Urcă cu Grow Home

Definit de minimalismul vizual reflectat în geometrie şi culori, Grow Home este un IP nou, descris sensibil de Ubisoft în comunicatul de presă aferent. Dezvoltat de studioul Reflections, bazat în Newcastle, UK, jocul experimentează cu mecanica unui platformer imaginat pe verticală, într-o lume botanică. De asemenea, acest redactor NIVELUL 2 este convins în totalitate că Grow Home îndeplineşte rolul unei metafore la adresa creşterii şi consumului de marijuana, impresie personală asumată.

Povestea îl are ca erou pe BUD (Botanical Utility Droid), un android trimis în căutarea unei plante ce poate oxigena planeta lui de origine. BUD este liber să exploreze neîngrădit insulele open-world, încercând să escaladeze tot mai sus sculptura organică pe care o îngrijeşte – denumită Star Plant. Particularitatea urcuşului constă în controlul individual pentru fiecare mână, într-un mediu cu animaţii generate procedural. Pete Young, producer în cadrul Reflections, crede că „(…) există un vibe paşnic şi inocent în jurul lui Grow Home, ce face jocul în totalitate unic.”

Grow Home este disponibil pentru download prin Steam începând cu 4 februarie.

3 Comentarii

 • George Andrei
  Publicat ianuarie 24, 2015 9:08 am 0Likes

  Ca si cum nu aveam destule motive sa cumpar un controler pentru jocuri, dar mereu aman 🙁

  • Aidan
   Publicat ianuarie 24, 2015 11:27 am 0Likes

   Eu utilizez doua anexe: un controler X360 pe fir, trecut prin focurile iadului de nenumarate ori, si un Razer Nostromo configurat pentru fighting games (da, il tin pe genunchi 😀 )

  • Radu
   Publicat ianuarie 24, 2015 3:12 pm 0Likes

   personal recomand un upgrade la cel de la za one, daca tot il folosesti pe fir; recomand totusi un cablu usb lung.

Adaugă un comentariu