Când apare revista?

Dragii moșului, după cum bine știți deja, al șaptelea număr al revistei NIVELUL2 este, de o bună bucată de vreme, gata. Ba chiar a ajuns și la tipografie, cu șanse reale, credeam noi, ca el să iasă pe piață înainte de Crăciun. Nu a fost așa, datorită unor probleme de comunicare cu partenerii noștri, și astfel el va intra în producție cel mai devreme pe data de 9 ianuarie, când revin din concediu angajatii tipografiilor bucureștene. Asta înseamnă că va putea fi găsit pe piață începând cu data de 14 ianuarie 2017, cel târziu. Până atunci, țineți aproape de pagina de Facebook și site-ul NIVELUL2 pentru concursuri și diverse update-uri.

Un preview al ediției cu numărul 7 poate fi admirat mai jos. Dacă i se va mai adăuga ceva până la intrarea în producție, vă vom anunța. Foarte posibil să dăm drumul la precomenzi și un concurs pentru cei care decid să sprijine astfel lansarea acestuia. Nu am lansat noi 12 ediții în 2016 – mediul de afaceri ne-a fost mai mult potrivnic, dar am dovedit că o mână de oameni entuziaști, cu mai multă voință decât bani, pot publica o revistă de gaming la cele mai înalte standarde. Și mai ales una recunoscută internațional. Important este că aici, cultura gameristică și jurnalismul profesionist de gaming au o casă, iar ea nu trebuie să dispară. Nu de alta, dar la acest nivel, este cam singura. Vom intra în 2017 cu scopul de a lansa ediții lunare și diversifica puțin oferta. Începem cu materiale video via Twitch (inclusiv streaming), iar mai departe vom vedea.

Pentru cei care au ratat vreuna dintre edițiile anterioare, există posibilitatea achiziționării lor la prețuri substanțial mai mici, până la data de 31.12.2016. Pentru că Moș Crăciun și sarmale.

Și acum, preview NIVELUL2 NR.7, din care aflăm inclusiv cum se naște o placă video de la colegul nostru Monstru, care a dat o fugă până în China pentru asta.

coperta_nr-7-fara-cotor

 

bf1-collect

Win this!

 

02_focus

 

03_dreamhhack

 

04_sw2

 

05_deusex

 

06_fifa

 

07_nba

 

08_cod

 

09_nms

 

10_wasted

 

11_moo

 

12_enderal

 

13_grey-dawn

 

13_reviews-2p

 

14_happy

 

15_chepeneag

 

17_anime

 

18_hhiperx

 

19_mionix

 

21_cumsenaste

 

9 Comments

 1. 1
  Emil spune:

  Sărbători fericite,Nivelul 2!Asteptam cu nerabdare sa apara!

 2. 2
  Alex spune:

  Totally worth waiting for!

 3. 3
  nutrageti spune:

  I’ll be waiting 😀 Sarbatori fericite in continuare!

 4. 4
  Robert spune:

  Cei care au cumparat abonament pe un an la revista, adica 12 numere, le vor primi in continuare chiar daca teoretic au trecut 12 luni de la primul numar?

 5. 5
  Gamer spune:

  Sarbatori fericite \[T]/

 6. 6
  dfrgfdgfd spune:

  yupy acuma daca s-ar putea posta un cuprins clasic adica stanga titlu ……………… nr paginii in dreapta

 7. 7
  David44 spune:

  Ceva vesti despre apartitia numarului nou? 😀

 8. 8
  Stefan spune:

  In sfarsit…sper ca cititi si mesajele pe care le-am lasat si pe care nu le-ati publicat…sper ca le cititi si ca aplecati urechea.

Leave a Reply