NEXT LEVEL Podcast 70: Rechemarea Datoriei

Cum, urmează să fie lansat un nou Call of Duty? KiMO i-a testat deja modul de multiplayer și ne vorbește despre diferențele pe care le prezintă față de titlul de anul trecut.

Oculus a lansat o nouă cască de VR care îmbunătățește ergonomia, interfața de utilizare și performanțele din jocuri? Vorbim despre Quest 2 și nu ratăm nicio ocazie de a face trimitere la Carmack și Romero.

Iar atunci când aflăm despre planul Atari de a reveni în forță pe piața consolelor prin sistemul VCS, explicăm de ce prețul cerut (cu aproximativ $100 mai mic decât un PS5 sau Xbox Series X) este prea mare pentru ceea ce oferă și nicio doză de nostalgie nu poate justifica lipsa jocurilor.

Dacă datoria ne cheamă, noi suntem aici pentru a aduce noutățile din gaming. Folosim anii de experiență pentru a formula argumente pertinente și ajungem în cele din urmă să ne compromitem singuri bucuria de a ne juca. Însă nu există preț prea mare pe care îl putem plăti pentru sentimentul de a fi spus microtranzacțiilor pe nume.

Aceasta este rechemarea datoriei, iar noi suntem relativ letargici și absolut incurabili în pasiunea noastră pentru jocuri!

1 Comentariu

  • oanalovin@protonmail.com
    Publicat octombrie 30, 2020 10:37 am 0Likes

    fenomanului

Adaugă un comentariu