PREVIEW: VAMPIRE THE MASQUERADE: BLOODLINES 2

Alte elemente care vor contribui la asta țin de felul în care va putea fi personalizat eroul, unde vom avea libertate aproape totală. Ne putem alege background-ul uman – au fost menționate în treacăt meseriile de polițist sau de medic legist, ba chiar și barista ca și background default, fără bonusuri. Putem să ne alegem inclusiv orientarea sexuală.

Cum am zis mai sus, ne vom putea alege clanul din care vrem să facem parte, cu un anumit număr de clanuri prezent la lansare, urmând ca altele să fie adăugate gratuit post-lansare. E o alegere pe care o vom face cândva după începutul jocului, iar asta mi se pare important, pentru că ne dă mai multă libertate să alegem în cunoștință de cauză clanul care împărtășește cele mai apropiate valori cu ale noastre.

De asemenea, sistemul de masquerade și humanity se păstrează – asta înseamnă că nu e ok să fim văzuți omorând civili – cu fiecare inocent căzut victimă, vom pierde un punct de umanitate, plus că o să fim vânați atât de autorități, cât și de vampiri, care vor să se asigure că nu vor fi expuși.

Încă nu știm dacă emisiunea radio se întoarce, dar Mitsoda ne-a asigurat că va fi ceva similar. Sper să fie la fel de bun ca în primul joc, unde contribuia enorm la atmosferă, lucru pe care ar putea să-l confirme toți cei care l-au jucat.

Avem câteva detalii legate inclusiv de gameplay, care îmi par extrem de interesante și promițătoare, dacă vor fi implementate cu succes. Pe lângă bonusurile și skill-urile diferite pe care le va avea fiecare clan, la început vom putea alege între 3 abilități: Nebulation, care te va ajuta să te transformi într-un fel de ceață, Mentalism, care te va ajuta să manipulezi obiectele de la distanță și Chiropteran – care te va transforma într-un stol de lilieci ce-ți va permite să zbori către noi destinații și să evadezi dintr-o situație periculoasă.

6 Comments

  1. Kalrak martie 22, 2019
    • KiMO martie 23, 2019
    • Adrian Dobrescu martie 27, 2019
  2. slymurgeni martie 24, 2019
    • Adrian Dobrescu martie 27, 2019
  3. gigi kent aprilie 13, 2019

Leave a Reply