REVIEW: Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 oferă un mod co-op de până la 4 jucători local sau maxim 2 jucători online. Astfel, poți parcurge fiecare nivel din Wood Oak City alături de cel puțin un partener care să îți faciliteze lupta.

Nu am înţeles de ce producătorii ne limitează la maxim 2 jucători online, însă trebuie să recunosc faptul că Streets of Rage este cel mai bine savurat în colaborare cu o altă persoană. După ce am încercat jocul în 4, am ajuns la concluzia că haosul de pe ecran este prea mare pentru a face experiența satisfăcătoare.

Jucătorii au posibilitatea de a încerca şi alte moduri în afară de popularul story-mode: cel mai interesant dintre ele este „Versus”, care îți permite să te duelezi 1 la 1 cu alţi prieteni din aceeași încăpere sau de pe internet. Dacă nu aveți partner pentru un duel local, jocul găseşte foarte rapid pe cineva în modul online. Însă experiențele mele cu acest mod nu au fost tocmai plăcute, întâmpinând probleme de conexiune și momente când adversarii se mișcau cu încetinitorul.

Noul joc Streets of Rage are la bază acelaşi gameplay care a făcut seria celebră, în care jucătorii trebuie să-și croiască drumul prin diferitele zone ale orașului, luptându-se cu adversari aflaţi pe statul de plată al gemenilor Y.

Puteți folosi anumite arme găsite în cutii sau luate de la inamici (precum săbii, ţevi sau bâte), iar răufăcătorii vor avea diferite stiluri de atac în funcţie de clasa din care fac parte. Sunt incluse și celebrele boss battle-uri, iar Streets of Rage 4 reuşeste să creeze lupte memorabile în mijlocul unor locații vibrante.  Jocul include şi un sistem de puncte pentru cei care vor să se laude cu high score-ul obținut, iar la obținerea unor praguri sunt oferite și vieți suplimentare. 

Streets of Rage 4 include și anumite power-upuri cu aspect de mâncare care vă pot regenera bara de viață, iar partea interesantă este că producătorii oferă posibilitatea de a alege din meniul de opţiuni forma acestor alimente. Puteţi folosi pizza sau celebrul pui la rotisor, sau dacă preferaţi un meniu vegetarian puteţi alege fără probleme o porție de tofu.

4 Comments

  1. Lucian iulie 29, 2020
    • Vlad Costea iulie 29, 2020
  2. Tsunami iulie 30, 2020
    • Vlad Costea iulie 30, 2020

Leave a Reply