REVIEW: Streets of Rage 4

[Acest articol este semnat de Andrei Hriscu și este înscris pentru concursul "Trimite-ne Un Articol și Poți Câștiga Revista NEXT LEVEL"]

Viaţa era mult mai simplă în anii 1990: nu aveam YouTube, Netflix sau Facebook. Poate nici acces la un PC sau o consolă de jocuri. Dar asta nu ne oprea să fim gameri.

Gaming-ul a evoluat foarte mult în ultimii 30 de ani.  Acum suntem obişnuiţi să avem la îndemână sute de jocuri fără a părăsi confortul propriilor case. Mai mult, astăzi nu trebuie să ne mai cărăm cu unități centrale, cabluri, periferice și monitoare cu tub – fără a ne mai deplasa, putem juca titlurile preferate cu prieteni aflaţi la orice distanţă și de orice naționalitate sau vecinătate.   

Din păcate (sau poate din fericire), nu am avut parte de acest lux în perioada anilor 1990. Gaming-ul era pe atunci sinonim cu sălile de jocuri unde entuziaștii de pixeli interactivi se adunau pentru a juca sau pentru a viziona cele mai noi și impresionante invenții ale unei industrii promițătoare. 

Deşi iniţial sălile de jocuri se bazau pe aşa-zisele arcade-uri unde îţi puteai cheltui fisele pentru a obține vieţi în Street Fighter sau Final Fight, acestea au pierdut în timp teren în fața unor console precum Super Nintendo, Sega Genesis sau PlayStation. Odată cu dezvoltarea tehnologiei,  gamerii au ajuns să aibă sistemele acasă sau să fie trecuți într-un tabel desenat cu pixul de un admin care îi taxa la oră.

4 Comentarii

 • Lucian
  Publicat iulie 29, 2020 9:12 pm 0Likes

  pag 2 aceea perioada
  pag 2 colsolele
  pag 2 Core Designs … Core Designs … Core Designs
  pag 3 Iraiam
  pag 4 plăcite
  pag 6 decouri
  pag 6 Street of Rage 4 … Street of Rage 4 … Street of Rage 4
  pag 6 are se îmbină
  pag 6 Este joc bazat nostalgie
  pag 6 Gard Crush Games

  what a time to be alive

  • Vlad Costea
   Publicat iulie 29, 2020 9:40 pm 0Likes

   Uneori cred că devin neglijent doar pentru că sper că vei apărea tu să-mi sugerezi corecturile

 • Tsunami
  Publicat iulie 30, 2020 12:42 pm 0Likes

  Desi am citit de nenumarate ori articolul, nu-mi dau seama cum de mi-a scapat ‘Core Designs’ sau ‘Street of Rage’. Review-ul a fost finalizat pe la 2 noaptea in ultima zi de concurs, exact cum se intampla deobicei cu fiecare proiect din facultate. Bad habits die hard.

  • Vlad Costea
   Publicat iulie 30, 2020 3:12 pm 0Likes

   Nicio problemă, am greșit și eu la editare. Din fericire, am modificat și vom pune la revistă varianta citită și corectată de mai multe perechi de ochi.

Adaugă un comentariu