REVIEW: GRAN TURISMO SPORT (PS4/VR)

Negative

Dacă până acum am vorbit numai de bine, e timpul să luăm în calcul și lucrurile negative – până la urmă, oricât ne-am dori, niciun joc nu este perfect. Totuși, nemulțumirile mele sunt minore și pălesc în comparație cu tot ce are de oferit bun Gran Turismo Sport.

În primul rând, după cum am amintit și mai devreme, Split Screen-ul mi s-a părut foarte dezamăgitor din punct de vedere al comportamentului mașinilor. Ok, mă așteptam să nu fie același nivel de simulare, dar nu m-am așteptat la un dumb down chiar atât de mare. Ori nu oi fi găsit eu setările care trebuie (am jucat pe la 2 noaptea, după câteva beri la bord), ori chiar așa rău stă jocul la Split Screen… rămâne să-mi spuneți și voi.

A doua nemulțumire e oarecum subiectivă și e legată de comportamentul mașinilor de raliu, acolo unde este disponibil acest sport. Mai ales după experiența unui Dirt Rally, mi s-a părut jenant cum se comportau mașinile pe drumurile mai de țară. Efectiv simțeam că am sub control o sanie trasă de cai, în loc de o mașină cu câteva sute de cai putere. Ori asta, ori că are patine în loc de roți. Foarte, foarte prost mi s-a părut simulat, chiar dacă arată cool, după cum puteți vedea în replay-ul de mai jos.

 

A treia nemulțumire pe care o am e legată de absența condițiilor meteo dinamice, însă e foarte posibil să se lanseze în viitor printr-un patch, producătorii au lăsat un indiciu destul de important legat de asta.

A patra mare nemulțumire pe care o am e oarecum nejustificată, dar am s-o manifest totuși aici: îmi pare extrem de rău că jocul nu este disponibil și pentru PC. Odată pentru că ar fi atras ceva mai mulți oameni către acest e-sport, a doua oară pentru că gamerii care nu dețin un PS4 nu se vor putea bucura de el, și e mare, mare păcat.

6 Comments

  1. Sol noiembrie 15, 2017
    • Adrian Dobrescu noiembrie 16, 2017
  2. Simiciuc iunie 14, 2018
  3. Marius august 20, 2018
    • KiMO august 21, 2018
  4. FANTASMA septembrie 7, 2019

Leave a Reply