REVIEW: GRAN TURISMO SPORT (PS4/VR)

Concluzii

Gran Turismo Sport a reușit să mă ia complet prin surprindere. Din punctul meu de vedere, în cursa cu Project Cars 2 și Forza Motorsport 7, GT Sport mi se părea underdog-ul și era jocul de la care aveam cele mai mici așteptări. Nu știam foarte multe despre el înainte să-l joc, pentru că nu m-a interesat prea tare. Cum experiențele mele precedente cu seria erau sumare, din lipsă de PlayStation, nu știam exact la ce să mă aștept. Știam că seria e extrem de apreciată, că are o groază de fan, dar abia recent am aflat de exemplu că seria Gran Turismo a vândut aproape 77 milioane de exemplare în cei 20 de ani de existență, fiind cele mai bine vândute jocuri de pe PlayStation.

În fine, revenind. M-a luat complet prin surprindere și prin învăluire și în cele 3 săptămâni de când îl joc, m-a făcut să apreciez absolut tot ce reprezintă. Așadar, în încheiere, vă spun doar atât: dacă unul din visele voastre este să fiți piloți de curse, însă nu aveți banii să vă aruncați în această pasiune, și nici condițiile necesare (în România, până una alta, avem un singur circuit), Gran Turismo Sport vă întinde mâna și vă oferă șansa asta. Momentan e singurul. Aveți șansa să câștigați campionatele FIA, indiferent câtă muncă implică asta și aveți șansa să ajungeți pe podiumul pe care s-au ridicat toți campionii pe care îi apreciați. Aveți șansa, poate, să dați și mâna cu ei.

 

Gran Turismo Sport vă oferă șansa să deveniți un campion.

Eu zic să profitați.

9,5

+ mașinile realizate incredibil
+ felul în care te împinge spre performanță
+ modul VR
+ ușurința cu care se controlează mașinile cu ajutorul controllerului

lipsa efectelor meteo
controlul mașinilor de raliu
controlul mașinilor în modul split screen

Testat pe: PlayStation 4 
Disponibil pe: PlayStation 4 
Gen: Simulator Auto 
Producător: Polyphony Digital Inc
Distribuitor: Sony Interactive Entertainment
Data lansării: 18 octombrie 2017

6 Comentarii

 • Sol
  Publicat noiembrie 15, 2017 10:35 pm 0Likes

  Imi pare rau, dar avand in vedere cat timp a stat in development, faptul ca nu are o campanie single player nu e de trecut cu vederea. Iar ca hardcore racing sim… gamepads & ghost cars?
  Inteleg ca ti-a placut, dar esti prea generos.

  • Adrian Dobrescu
   Publicat noiembrie 16, 2017 10:20 am 0Likes

   Poate fi jucat și cu volane. Chiar volane profi. Eu n-am avut la dispoziție, dar m-am descurcat suficient de bine și cu controller-ul. În plus, n-am zis că e HARDCORE racing sim, ci că au găsit un mix perfect între simulare și ușurința de control cu gamepad-ul.

   În plus, campania single player e construită perfect pentru a te ajuta să te îmbunătățești pentru multiplayer, iar jocul e construit pentru multiplayer. Ăsta e scopul lui.

   Îți respect opinia, dar în continuare nu cred că sunt prea generos 🙂

 • Simiciuc
  Publicat iunie 14, 2018 10:03 pm 0Likes

  Consider că nu trebuie să scriu povesti, sunt fan Gran Turismo. Așa că o să fiu scurt GRAN TURISMO SPORT, nu are nimic captivant.
  Prea simplu si lipsit de activitate.

 • Marius
  Publicat august 20, 2018 11:20 pm 0Likes

  SE POATE FOLOSI volanul myra mg 7400 la acest joc?

  • KiMO
   Publicat august 21, 2018 7:54 pm 0Likes

   In teorie, da. Daca nu, faci retur 🙂

 • FANTASMA
  Publicat septembrie 7, 2019 4:16 pm 0Likes

  Cel mai de rahat este că cu aceeași mașină ăla termina cursa cu 2 minute înainte, față de ultimul clasat!!!Cel mai de kkt joc posibil!!!

Adaugă un comentariu