REVIEW: Jedi Outcast și Jedi Academy

O abordare similară am mai văzut în ultima luptă din Mysteries of the Sith: în confruntarea dintre Mara Jade si Kyle Katarn, tu jucai cu Mara și nu aveai nicio șansă de a-ți învinge maestrul în luptă. Dar pentru a trece mai departe, trebuie să-ți oprești lightsaber-ul și să-l lași să te omoare.

Conform „scenariului”, Kyle realiza că nu putea să meargă până la capăt și se întorcea de partea luminii. Sună banal când o spun, dar mult succes să te gândești la soluția pacifistă/sinucigașă în timpul unei lupte în care ești atacat permanent.

Dar să revenim la Jedi Outcast și bătălia de la care am început această paranteză… după ce Kyle Katarn este înfrânt de către Desann, se duce la Valley of the Jedi pentru a relua contactul cu puterea forței, dar și la academia jedi de pe Yavin pentru a-și recupera de la Luke Skywalker vechea sabie laser.

Iar această armă minunată vine la pachet cu furia unui sith confuz, capabil să facă distrugeri care ar fi introdus orice jedi pur în discuții despre etică și morală. Nu am să spun mai multe despre poveste, dar per total mi s-a părut că este de o calitate similară cu episoadele 4 – 6 (aka „trilogia originală”) din filme.

2 Comments

  1. Lucian iulie 21, 2020

Leave a Reply