REVIEW: Jedi Outcast și Jedi Academy

Nu în ultimul rând, modul Siege este un fel de attack and defense cu roluri ce seamănă oarecum cu multiplayer-ul din zilele noastre. Într-o echipă sunt rebelii, iar în cealaltă imperialii. Fiecare membru alege dintre 5 roluri: infantry, heavy weapons, demolition, support și jedi. Apare însă o limitare interesantă: echipele pot avea un singur jedi în componență.

Iar în acest joc de roluri, una dintre tabere are de îndeplinit o serie de obiective consecutive, în timp ce echipa cealaltă încearcă să le saboteze planurile până la expirarea timpului. Printre aceste obiective se numără: spargerea unei uși, activarea unui pod, distrugerea unui vehicul, furtul și transportul de obiecte.

Echipa care îndeplinește un obiectiv avansează puțin pe hartă; cea care eșuează să saboteze planurile rivalilor va fi dată mai în spate. Jocul se termină atunci când toate obiectivele au fost îndeplinite sau timpul a expirat în favoarea echipei care sabotează.

Harta Korriban se remarcă prin faptul că toate cele 5 roluri asumate sunt de jedi și dark jedi, iar ultimul dintre ele este pentru jedi master. În rest, avem parte de modurile de joc clasice prezente și la Jedi Outcast.

Spre deosebire de Jedi Outcast, Jedi Academy încă are o comunitate activă de jucători în multiplayer.

2 Comments

  1. Lucian iulie 21, 2020

Leave a Reply